TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sigrid Bernsons markering mot Robin Bengtssons son

21 apr, 2020 
https://image.hant.se/image-4978193?imageId=4978193&width=1320&height=689
Linnea Lundgren
Sigrid Bernson
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson är både nykära och nyblivna sambos.
Nu visar Sigrid även upp lyckan tillsammans med bonusbarnet William, 6.
Annons

Sigrid BernsonBrand logo
Sigrid Bernson

Det var under Let’s dance 2019 som tittarna kunde se Robin Bengtsson, 29, och Sigrid Bernson, 31, förälska sig i varandra mitt under bästa sändningstid. Men trots att paret dansade tillsammans under våren så vara det inte förrän på julafton som de valde att gå ut offentligt med sin relation. Sedan dess har relationen dock gått allt snabbare framåt och i mars kom nyheten att de köpt en villa tillsammans.

Sedan flytten för bara några veckor sedan har både Sigrid och Robins sociala medier översvämmats av bilder från det 140 kvadratmeter stora huset och tillhörande trägården på 1 151 kvadratmeter.

Robin har sedan ett tidigare förhållande sonen William, 6, som även han synts leka på den nya tomten.

Sonens fina gest mot pappa Robin

Robin har tillsammans med Williams mamma delad vårdnad om sonen. Något som berättat om i en intervju med tidningen Mama.

– Det är en sorg så klart, med mycket längtan emellan. Men jag har turen att kunna lägga upp mina arbetsveckor ganska mycket själv, vilket gör att jag tar ledigt hela dagar ofta. Jag hämtar tidigast av alla på föris och lämnar senast. Jag tror att jag och Wille får mer tid än många föräldrar som har barnen på heltid och jobbar 8–17 på kontor. Det är något jag alltid är noga med, att vi får vår tid tillsammans, sa han då.

Annons

När Robin Bengtsson tidigare i år tog hem en finalplats under Melodifestivalen 2020 lyftes sonen upp på scenen för att fira sin pappas seger – och hänga en stor guldmedalj kring hans hals.

– Min son kom upp på scenen med den här som han hade köpt tidigare i dag, så han verkade vara helt säker på vad som skulle hända, sa Robin Bengtsson då och fortsatte:

– Det var helt magiskt.

Robin Bengtsson gick till final – se hela intervjun härBrand logo
Robin Bengtsson gick till final – se hela intervjun här

Varma relationen

Och även sambon Sigrid verkar ha en nära och hjärtlig relation med lille William. Flera gånger har hon synts tillsammans med 6-åringen på sociala medier och inte alldeles för sällan skriver hon om den värme hon känner för bonussonen.

Under onsdagen lägger Sigrid  även upp en rad storys där hon visar att hon är villig att gå den där extra milen för att vinna Williams hjärta. Det är när de båda står och gräddar våfflor som William säger att han gärna vill ha en minivåffla. Trots att familjen endast äger normalstort våffeljärn kavlar Sigrid då upp armarna för att göra den lille nöjd.

“Minivåfflor är nya favoriten här hemma”, skriver hon till en story med en bild på resultatet.

Senare lägger hon även upp en video på William där han hoppar på familjens nyinköpta studsmatta.

“Hahahah HELA DAGARNA”, skriver hon till filmen och lägger till en gråtskrattemoji.

Annons