Sigrid Bernsons första ord om sin medverkan i Love island

Sigrid Bernson i Love Island

Sigrid Bernson är klar för realityserien Love island.
Nu avslöjar hon mer om sin medverkan.
– Det blir en dag fylld av väldigt mycket glädje men också en del drama.
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019
Slå på ljud

För drygt sex veckor sedan klev de första deltagarna i årets säsong av Love Island Sverige in i kärleksvillan på den grekiska ön Korfu. I dejtingprogrammet måste deltagarna inte bara hitta en potentiell kärlekspartner, utan också vinna publikens hjärta.

Tittarna kan ständigt interagera med händelserna i programmet via appen eftersom programmet, till skillnad från många andra realityserier, spelas in samtidigt som det sänds hemma i Sverige.

Nu står det klart att sångerskan och dansaren Sigrid Bernson, 30, är klar för programmet.

– Det blev helt bestämt i måndags, men jag blev tillfrågad i fredags och bara ”ja, okej då”. Det var riktigt snabba puckar, säger hon till Hänt.

Exakt vad hon kommer att göra i programmet är ännu hemligt, men hon avslöjar att hon hunnit med att träffa både deltagare och programledaren Malin Gramer, 41.

– Deltagarna är helt fantastiska. De var så varma och så glada och härliga och jag kände mig så välkommen, säger Sigrid Bernson.

Sigrid Bernson hyllar Love island

Hon har själv följt tidigare säsonger och hyllar programmet för dess äkthet.

– Det som är bra med programmet är att det ändå går ut på att hitta kärleken, det skiljer sig från många andra realityprogram som mest går ut på att hugga varandra i ryggen, säger Sigrid och fortsätter:

– Det är ju mer intressant att följa på riktigt hur folk gillar varandra, det är ett av de finare realityprogrammen vi har.

Avslöjar detaljerna inför finalveckan

Sigrid Bernson är sparsam med detaljer eftersom att mycket fortfarande är hemligt, men hon avslöjar att tittarna kommer att få se något helt nytt som aldrig tidigare hänt i programmet.

– Det blir en dag fylld av väldigt mycket glädje men också en del drama, säger Sigrid.

Love island Sverige sänds varje dag klockan 19.00 på Kanal 7, TV4 Play och Cmore. Den stora finalen sänds nu på söndag klockan 19.00.

FOTO: TV4, TT/Charlotte Brunzell

FRÅN FÖRSTASIDAN