LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sigrid Bernsons besked efter skadan i Let's dance på TV4

11 apr, 2019 
AvSarah Mansouri
Sigrid Bernson skadade sig under onsdagens repetition inför Let's dance.
I vår ser vi Sigrid Bernson och Robin Bengtsson tävla ihop i TV4:s populära Let's dance. Hittills har de lyckats charma tv-tittarna och hålla sig kvar i programmet. Men under onsdagens repetition inför fredagens sändning skadade sig Sigrid Bernson innan ett lyft – nu berättar hon hur hon mår.
Annons

I årets säsong av Let’s dance på TV4 ser vi Sigrid Bernson, 30, dansa ihop med artisten och tidigare Melodifestivalen-vinnaren Robin Bengtsson, 28. Än så länge har det gått vägen och dansparet har lyckats charma både publik och tv-tittare som röstat kvar dem.

Men under onsdagens repetition inför fredagens sändning skadade sig Sigrid Bernson. En samlad presskår fick beskedet att samtliga intervjuer skulle skjutas upp då dansaren skadat sig och behövde vård. Enligt uppgifter behövde foten lindas ordentligt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Sigrid halkade under torr-repet precis innan ett lyft. Hon fick hjälp av kiropraktor på plats och lindade foten, säger Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för Let’s dance.

När Hänt pratar med Sigrid i samband med repetitionerna berättar hon vad som hände.

– Igår trampade jag snett när vi tränade i gympaskor och därför tror jag att jag redan hade töjt ut min sena, alltså min fot lite grann. Så nu när jag stod där i klackar så halkade jag till när jag sprang mot Robin så då trampade jag jättesnett men du (Robin Bengtsson reds. anm) fångade mig och mina fötter har gjort det förut. Så jag vet att jag kommer att stå med klackar igen, för det är så en dansare gör, säger Sigrid.

Annons

Sigrid Bernson ärliga ord om måendet inför fredag

Men det är inte bara en stukad fot som Sigrid har tvingats tampas med under veckan, hon har också haft feber sedan helgen. På Instagram-story berättar Sigrid hur läget är efter skadan från repetitionen på onsdagen.

– Ah, shit alltså. Nu är jag fortfarande kvar på Let’s dance och jag väntar på att Robin ska komma tillbaka så att vi kan träna lite till. Jag har haft feber sedan i fredags och stukade min fot idag på kamerarepet. Så det är inte riktigt min vecka, säger Sigrid.

Sigrid menar att inställning betyder allt och hoppas därför att den dåliga veckan ska vända till en bra sådan nu.

– Men jag tänker att nu ska det vända. Och jag tänker ändå att inställningen till allting i livet, gör ju hur saker och ting blir. Kan inte ens prata längre, men ni fattar. Inställning till saker har betydelse, så tänker man nu att så här att jag ska bli frisk och min fot kommer må bra till på fredag så ska jag se till att det blir så. Lite mer träning och lite mer street dance står på schemat, säger Sigrid i videon.

Proffsdansaren har även lagt upp en video där följarna kan se när stukningen skedde.

– Det går skitfort, jag springer och sedan så bara vek sig foten under mig. Men det är verkligen inte värre än att det bara blev en vanlig stukning och den kommer att bli bra, berättar Sigrid Bernsson.

FOTO: TT

Annons