TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sigrid Bernson visar lyckan – bebisbilden får följarna att jubla

28 maj, 2020 
Sigrid Bernson visar upp stora lyckan – bebisbilden får följarna att jubla
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson är lyckligt kära sedan förra året. Sigrid har fått en fin relation till Robins son William, och nu visar det sig att det finns fler barn i familjen att ge kärlek!
Annons
Intervju med Robin BengtssonBrand logo
Intervju med Robin Bengtsson

I slutet av 2019 avslöjade Sigrid Bernson och Robin Bengtsson att de funnit kärleken i varandra. Efter månader av spekulationer från fansen kring deras relation bekräftade Sigrid förhållandet i ett inlägg på Instagram. Bilden är tagen under en skidsemester i Trysil, föreställande Sigrid och Robin som kysser varandra.

Men spekulationerna startade redan när Sigrid och Robin tävlade ihop i Let’s dance tidigare samma år. Att det skulle vara något annat än vänskap mellan dem nekade de till då.

Sigrid Bernsons frånvaro

Det har varit tyst från Sigrids håll under våren. Hon, som gjort många säsonger av TV4:s Let’s dance, valde att inte medverka i årets säsong. Och uppdateringarna på hennes sociala medier har inte varit många.

När Robin Bengtsson tävlade i årets Melodifestival var planen att hon skulle dyka upp och heja på plats i publiken under den första deltävlingen, Men när dagen väl var kommen dök hon inte upp.

Annons

Robin förklarade då för Hänt att hon blivit sjuk.

– Sigrid kunde inte komma ikväll eftersom hon blev sjuk natten till idag, sa han då.

Glädjen över bebisgoset

Den mystiska sjukdomen, hennes plötsliga frånvaro från både tv-rutan och sociala medier fick hennes följare att reagera. Flera misstänkte att det handlade om att hon var gravid. Men så var inte fallet.

– Det är hon inte, sa Robin Bengtsson när Hänt ställde frågan i vintras.

Robin har sonen William sedan en tidigare relation, och Sigrid och William har fått en fin relation.

Och fler barn finns det i familjen. Sigrid har delat ett inlägg på Instagram där hon har en bebis i famnen och skriver kärleksfullt om den lilla, som visar sig vara Robins systers barn.

Bebismyyyyys!!! Det här är lilla Joline!! Robins systers minsting!! Ååååh vad jag längtar efter att få gosa med den här sötnosen igen! Jag är väl nääästan faster kan man väl säga!?” skriver Sigrid i inlägget.

Bland kommentarerna skriver hennes följare glatt.

Låter som om du är bebis sugen”, skriver en och en annan skriver:

Och jag hade kunnat se dig som mamma underbara du”.

FOTO: TT, Instagram

Annons