TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sigrid Bernson visar upp stora förvandlingen

22 jul, 2020 
Sigrid Bernson visar upp stora förvandlingen – efter lyckan med Robin Bengtsson
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson avslöjade sin kärlekslycka i slutet av förra året, och lever idag ihop i sitt nyköpta hus.
Nu visar Sigrid upp en stor förvandling.
Annons
Sigrid BernsonBrand logo
Sigrid Bernson

Sigrid Bernson har gjort sig ett namn hos det svenska folket efter sin medverkan i Let’s dance. I TV4:s populära program har hon dansat sig till vinst flera gånger, bland annat i sällskap av Benjamin Ingrosso och Anton Hysén. Men proffsdansaren har inte bara vunnit den ärofyllda glasskon i programmet.

Hon har även vunnit kärleken. När hon 2017 dansade ihop med Samir Badran fann de kärleken i varandra. Tittarna spekulerade kring deras relation under programmets gång, men det var först under finalen som Sigrid och Samir visade upp sin kärlek – med en kyss framför alla. Men deras kärlekssaga fick ett slut i början av 2019.

Kärlekslyckan med Robin Bengtsson

Men några månader senare fann Sigrid kärleken på nytt, nu i Robin Bengtsson, som hon tävlade ihop med i Let’s dance 2019. De bekräftade sin relation först på julafton 2019, genom att dela med sig av en kärleksfull bild.

Idag bor Sigrid och Robin i sitt nyköpta hus i Vallentuna utanför Stockholm, och har Robins son William från en tidigare relation på halvtid.

Annons

Beskedet efter tystnaden

Något Let’s dance blev det däremot inte för Sigrid under våren. När TV4 presenterade de tävlande fanns hon inte med, och det dröjde veckor innan Sigrid själv förklarade varför hon valt att inte medverka i årets säsong av programmet.

Många hör av sig och frågar varför jag inte ska delta i Let’s Dance i år.Svaret är att jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu. Det gäller både jobb och sociala medier”, förklarade hon då.

Sigrid visar upp förvandlingen

Hon tog även, precis som hon förklarade i inlägget, en längre paus från sina sociala kanaler. Men nu är hon tillbaka, och under gårdagen visade hon upp en förvandling hon gjort.

Hon har besökt friören och skaffat sig en ny frisyr.

Sigrid Bernson visar upp sitt hår innan frisörbesöket.
Sigrid Bernson visar upp sitt hår innan frisörbesöket.

På sin Instagram story visade hon innan besöket upp sin frisyr, och vädjade om att kändisfrisören Bobby skulle göra magi med håret.

Sigrid visar upp nya frisyren.
Sigrid visar upp nya frisyren.

Och nog gjorde han det! En stund senare visade Sigrid upp resultatet. Utväxten är nu borta, och det blonda håret har både blivit en bit kortare och några nyanser kallare!

FOTO: TT, Instagram

Annons