Sigrid Bernson visar upp förvandlingen – efter frånvaron

Sigrid Bernson visar upp stora förvandlingen – efter mystiska frånvaron

Sigrid Bernson har synts i många säsonger av TV4:s populära Let's dance.
Men inte i år. Istället har hon lyst med sin frånvaro.
Nu har hon dykt upp igen för att visa upp sin nya förvandling på Instagram.
Sigrid Bernson
Slå på ljud

Sigrid Bernson har varit ett välkänt ansikte bland de svenska tv-tittarna i många år nu. Hon gjorde sin första medverkan i Let’s dance 2011, då hon dansade ihop med Andreas Weise. Senast vi såg henne i programmet var 2019, och då dansade hon ihop med Robin Bengtsson – en person som skulle komma att bli väldigt speciell för Sigrid.

I december förra året bekräftade Sigrid och Robin att de är ett par, och efter det har de både hunnit köpa villa och flytta ihop. Huset som paret lagt vantarna på ligger i Vallentuna utanför Stockholm, och just nu pågår renoveringarna för fullt.

Men trots att Sigrid gjort många säsonger av Let’s dance, blev det ingen medverkan för henne i år. Efter att många av hennes följare undrat varför förklarade hon i ett längre inlägg mer kring beslutet:

”Många hör av sig och frågar varför jag inte ska delta i Let’s Dance i år.Svaret är att jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu. Det gäller både jobb och sociala medier. Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån.”

Och som hon förklarar i inlägget, syns hon nu även sällan till på sina sociala medier.

Visar upp förvandlingen

Trots att Sigrid mer eller mindre fortfarande lyser med sin frånvaro visar hon nu upp sin nya förvandling på sin Instagram story. Hon har skaffat sig en ny frisyr! Hennes blonda hår har fått sig ett lyft, och längden på håret har nu blivit betydligt kortare.

Sigrid delar med sig av både före- och efterbilder.

Någon som synts till desto mer under våren är pojkvännen Robin. Han tävlade i årets Melodifestival med bidraget Take a chance, och tog sig hela vägen till finalen. Men även under deltävlingen lös Sigrid med sin frånvaro, trots att Robin tidigare sagt att hon skulle finnas på plats i publiken.

FOTO: Instagram, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN