LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sigrid Bernson skadad inför Let's dance – TV4:s ord om händelsen

10 apr, 2019 
Hänt
Sigrid Bernson skadad under repetitionerna av Let's dance på TV4
I vår ser vi Sigrid Bernson och Robin Bengtsson tävla ihop i TV4:s populära Let's dance. Hittills har de lyckats charma tv-tittarna och hålla sig kvar i programmet. Men under onsdagens repetition inför fredagens sändning skadade sig Sigrid innan ett lyft.
Annons

I årets säsong av Let’s dance på TV4 ser vi Sigrid Bernson, 30, dansa ihop med artisten och den tidigare Melodifestivalen-vinnaren Robin Bengtsson, 28. Än så länge har det gått vägen och dansparet har lyckats charma både publik och tv-tittare som röstat kvar dem.

Men under onsdagens repetition inför fredagens sändning skadade sig Sigrid Bernson. En samlad presskår fick beskedet att samtliga intervjuer skulle skjutas upp då dansaren skadat sig och behövde vård. Enligt uppgifter behövde foten lindas ordentligt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Sigrid halkade under torr-repet precis innan ett lyft. Hon fick hjälp av kiropraktor på plats och lindade foten, säger Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för Let’s dance.

När Hänt pratar med Sigrid, berättar hon hur hon mår efter fallet.

– Jag mår bra, det kommer gå bra, jag råkade bara ramla lite, säger Sigrid till Hänt och fortsätter:

– Igår trampade jag snett när vi tränade i gympaskor och därför tror jag att jag redan hade töjt ut min sena, alltså min fot lite grann, så nu när jag stod där i klackar så halkade jag till när jag sprang mot Robin så då trampade jag jättesnett men du fångade mig och mina fötter har gjort det förut. Så jag vet att jag kommer att stå med klackar igen, för det är så en dansare gör.

Annons

Danspartnern Robin är i sin tur inte orolig för händelsen, enligt honom händer liknande saker för jämnan.

– Det känns lugnt faktiskt, du stukar fötterna jämt tycker jag när vi tränar, eller inte jämt men, säger Robin till Sigrid som fyller i:

– Du drar alltid upp mig från golvet, jag ligger och krälar varje gång.

Robin skojar om att det är tur att han finns till hans och Sigrid håller med. Men en stukad fot är inte det värsta inför fredagens tävling, i alla fall inte om man frågar Robin som menar att dansmässigt är detta den svåraste veckan hittills.

– Det är den svåraste veckan hittills. Jag är inte jättekompis med cha cha, jag tycker den är alldeles för snabb för mina långa och smala ben typ, jag hänger inte med riktigt, säger Robin Bengtsson till Hänt.

Let’s dance sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 Play.

Av: Stina Dahlgren, Sarah Mansouri och Saga Pettersson

FOTO: TT

Annons