Sigrid Bernson avslöjar sanningen: Därför är hon och Robin Bengtsson ifrån varandra

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson väntar barn, men nu avslöjar Sigrid att de kommer att vara ifrån varandra i sommar.
Läs här för att veta varför!
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Det var i april tidigare i år som nyheten om att Sigrid Bernson och Robin Bengtsson väntar barn kom. Barnet kommer att bli parets första gemensamma barn och lyckan är total.

I en ny intervju med tidningen Mama berättar Sigrid om den känslosamma vägen hit.

– Vi har ju verkligen velat ha barn! Jag blev ju gravid precis när jag kraschade i utmattning, en graviditet som inte blev av då. Jag gjorde abort... Sedan i början när jag var sjuk var jag så rädd för att jag aldrig skulle orka bli mamma. Det var jättejobbigt för mig, eftersom jag länge har önskat just att få bli mamma, säger hon och fortsätter:

– Jag och Robin pratade och kände att vi verkligen ville testa. Man vet ju inte heller hur lång tid det tar att bli gravid... Min syrra fick göra IVF och det tar ju tid att gå igenom hela den resan. Därför var jag var lite stressad innan – jag måste bli gravid liksom. Så det var planerat, men det gick väldigt väldigt fort om man säger så!

Så upptäckte de att hon var gravid: ”Kände på mig det”

Paret testade positivt på nyårsafton förra året, men för tidningen avslöjar Sigrid att hon hade känt på sig att hon var gravid redan innan det.

– Jag kände det på mig verkligen! Jag var nästan helt säker när vi köpte graviditetstestet. Robin sa ”du får inte bli besviken nu om det inte är positivt” och jag sa ”nej, men det kommer vara!”, berättar hon.

Hon fortsätter med att berätta om stunden då de båda såg att det var plus på stickan.

Marcus och Martinus kärleksbesked – de söker de i sina partners: ”Går inte så bra”

Se klippet här!

– Det var lite kul, vi var uppe och skulle göra en gemensam spelning på nyårsafton i Vemdalen. Tidigare hade vi varit i Trysil och på vägen därifrån sa jag att nu måste vi stanna på ett apotek och köpa ett test. Sedan testade vi på nyårsafton bara timmar innan vi skulle upp på scen båda två. När det blev positivt blev det lite svårt att fokusera på showen om man säger så!

Sigrid Bernson avslöjar sanningen: Därför är hon och Robin Bengtsson ifrån varandra

Men hur ser parets sommar ut? Jo, det verkar nämligen som att de kommer att spendera en stor del av sommaren ifrån varandra. Men för tidningen berättar Sigrid att det ändå känns okej.

– Vår sommar är ärligt talat lite stökig. Robin kör Diggiloo hela sommaren och bara det är 26 eller 27 stopp. Sedan kör han lite egna spelningar med bandet. Och sedan kommer ju bebisen i september! Så vi har helt enkelt resonerat som så att det är lika bra att jobba på och göra spelningar. Men vi kommer kanske åka med en del på spelningarna, jag och Wille. Vi kanske hyr en husbil och tuffar runt lite, berättar hon och fortsätter:

– Sedan kommer jag säkert åka ner lite till Västkusten också och hälsa på min familj där nere. Och så får vi se om Robin kan vara med de dagar han är ledig. Det blir lite så den här sommaren, men det är helt okej! Jag är så himla glad för hans skull att det har öppnat upp igen!

FOTO: TT, TV4

SENASTE NYTT!