LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Shanta Liora kämpar mot sjukdomen: "Det tar nog några år till"

01 jan, 2016 
Johnny Axelsson
Ett ljus i mörkret. Efter hjärntumör och hjärnhinneinflammation ska Shanta Liora tävla i Maltas uttagning till Eurovision song contest.
Annons

Shanta Liora, 36, som tidigare hette Marie Picasso vann Idol 2007. Hon opererades för en hjärntumör 2011 och har sedan dess rehabiliterats för bland annat hjärnhinneinflammation.

Strax före jul fick hon däremot en present som tände ett ljus i tillvaron. Sångerskan har nämligen fått med en låt i Maltas uttagning till Eurovision song contest som äger rum i huvudstaden Valletta under helgen 22 till 23 januari, med semifinal på fredagen och final på lördagen. Låten Alive ska framföras av sångerskan Jasmine Abela men Shanta ska vara med på plats för att se bidraget.

– Den handlar om min resa, men förhoppningsvis kan många ta till sig låten och hämta styrka från den. Texten handlar om att vara en fighter. Jag vill att folk ska känna att jag är en survivor, oavsett om det handlar om heartbreak eller sjukdom, eller dödsfall. Vi har ju alla våra prövningar i livet, säger Shanta till Aftonbladet.

Marie Picasso
Shanta Liora som tidigare hette Marie Picasso har fått med en låt i Maltas uttagning till Eurovision song contest.

På frågan hur sångerskan mår idag svarar hon att det är svårt att svara på.

– Man tycker att det går framåt, sen tar man ett steg tillbaka. Jag kämpar och kommer längre och längre, men det tar nog några år till innan jag kommer känna att jag är helt bra. Det är en lång resa, men jag är envis som synden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons