Shamanens ärliga ord om relationen med Märtha Louise

Shamanens ärliga ord om relationen med Märtha Louise

Sedan ett par veckor tillbaka har ryktena kring en fnurra på tråden i prinsessan Märtha Louises och hennes kärlek Durek Verrett gått varma.
Nu avslöjar Shamanen sanningen för norska tidningen Se og hør.
Märtha Louise svar om prinsesstiteln efter kritiken
Slå på ljud

Det senaste halvåret har varit svårt för prinsessan Märtha Louise och hennes barn Maud Angelica, 16, Leah Isadora, 14, och Emma Tallulah, 11. Den 25 december kom nyheten att prinsessans exmake, och barnens pappa, Ari Behn hade valt att avsluta sitt liv.

Efter det har ryktena cirkulerat kring Märtha Louise och nya kärleken Durek Veretts förhållande. Men att de båda skulle gått ifrån varandra, eller att de skulle ha haft ett problematiskt förhållande är något som Durek motsätter sig i en intervju med norska Se og Hør.

– Inte över huvudtaget! Jag kan inte kommentera vad som pågår inom familjen, men jag kan i alla fall säga att vi har ett bra förhållande. Ingenting av det som det har ryktats om är sant, de är helt enkelt falska! Till exempel har folk sagt att jag och Märtha gått ifrån varandra. Det har vi aldrig gjort, och det kommer vi aldrig göra!, säger han till tidningen.

Sorgen efter Ari Behn

Shamanen fortsätter med att förklara att ryktena kommer från att han och Märtha gjort ett uppehåll på sociala medier. Detta med anledning av Ari Behns död som har drabbat både honom och flickvännen Märtha Louise hårt.
– Folk har helt enkelt inte förstått att vi har tagit en paus från sociala medier efter tragedin med Ari. Folk la märke till att vi inte la ut grejer längre, och då tog de för givet att vi hade gjort slut. Men jag och Märtha har inte tagit en paus, och det finns inga problem till familjen, det kan jag försäkra dig om, säger Ari till Se og Hør.

I sorgen har Märtha Louise fått ta en stor roll för barnen berättar Shaman Durek.

– Efter Aris tragiska bortgång blev det en tuff tid för Märtha och barnen. Men hon var där för dem hela tiden, tröstade dem och gav dem styrka. Det var väldigt rörande att se.

FRÅN FÖRSTASIDAN