TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Shakira fortsätter bygga sina dröm – har blivit mamma igen

05 feb, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Babylycka för Shakira och Piqué. Barn nummer två har kommit till världen.
Annons

Den colombianska artisten Shakira, 37, och pojkvännen Gerard Piqué, 27, välkomnade förra torsdagen sonen Sasha till världen.

– Vi är glada att kunna meddela att vår son Sasha Pique Mebarak föddes 9.45 i Barcelona, skrev latinosångerskan på sin hemsida under fredagen.

Paret som träffades 2011 har sedan tidigare sonen Milan, som föddes i januari förra året. Shakira har flera gånger uttryck längtan efter att få en riktigt stor familj.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Shakira och Pique med sonen Milan. Foto: Jaume de la Iguana.

– Om det inte vore för min musikkarriär så skulle jag vara gravid och älska att få åtta, nio barn med Gerard – mitt eget fotbollslag, har hon tidigare sagt till Us Weekly.

Att paret älskar barn råder det ingen tvekan om. Under bägge graviditeter har de anordnat lyckade insamlingar via UNICEF där de genom kampanjen World Baby Shower hjälpt organisationen att bidra med förnödenheter till utsatta barn och mödrar. Alla gåvor som köptes på hemsidan förvandlades sedan till donationer som gick direkt till behövande via UNICEF.

Läs vidare:

Annons