Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sebastian von Sivers pik till Maria Forsblom i Nyhetsmorgon

03 jul, 2019 
Sebastian von Sivers Haage i Nyhetsmorgon med Maria Forsblom
Under tisdagens avsnitt av Nyhetsmorgon på TV4 kommenterade Maria Forsblom vid flera tillfällen att hon inte är nöjd med den rådande kylan och väderprognosen. Detta ledde till att Sebastian von Sivers Haage ställde en obekväm fråga till sin kollega i direktsändning.
Annons
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändringBrand logo
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändring

I veckan har TV4-tittarna fått se en hel del av Sebastian von Sivers Haage, 31, och Maria Forsblom, 36, i Nyhetsmorgon. Förra året var Sebastian en återkommande programledare för morgonshowen då han tog över efter Peter Jihde, 47, som gick över till TV3. Men i höstas meddelade TV4 att Sebastian von Sivers gått vidare med andra uppdrag på kanalen.

Av denna anledning blev väldigt många tittare chockade när Sebastian plötsligt gjorde comeback i Nyhetsmorgon i april.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Välkommen Sebastian trevligt att se dig igen alltid lugn o fin”, skrev en person i en kommentar på TV4:s Facebooksida vid tillfället.

I samband med detta avslöjade TV4 var Sebastian hållit hus under tiden han inte varit programledare.

”Sebastian jobbar även med Efter fem tillsammans med Tilde och gänget”, skrev kanalen i en kommentar på Facebook.

Annons

Maria Forsbloms ord under inslaget i Nyhetsmorgon på TV4

Nu under sommaren kommer Sebastian von Sivers att vara med i Nyhetsmorgon en hel del. Han ingår inte i originaluppsättningen, men är ändå en del av familjen, något TV4 meddelade tidigare i sommar.

”Vi har en stor programledarfamilj till förfogande med duktiga programledare som kan leda Nyhetsmorgon. Och vissa gör det oftare än andra! Nu under sommarsäsongen går såklart några av programledarna på välförtjänt semester vilket betyder att någon annan tar över och leder programmet”, skrev kanalen i ett mejl till Hänt.

Att Maria Forsblom och Sebastian trivs i varandras sällskap råder det ingen tvekan om. I tisdagens avsnitt pratade de om vädret som är onormalt kallt för säsongen. Nyhetsmorgon har lagt upp ett klipp på sitt Instagram-konto där man vid flera tillfällen hör Maria nämna att hon inte är nöjd med den rådande kylan.

Till slut vänder sig Sebastian von Sivers mot henne och säger:

– Det känns som att du är lite arg.

– Nej det var inte alls så jag menade, jag tycker faktiskt att det är ganska skönt att det är kallt om jag ska vara ärlig, svarar Maria Forsblom och skrattar lite åt TV4-kollegans pik.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons