ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bachelor-Sebastians ord om Simon: ”Umgås inte lika mycket längre”

08 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Sebastian Martinsson och Simon Lindström
Sebastian Martinsson och Simon Lindström
Sebastian Martinsson och Simon Lindström blev nära vänner när de medverkade i Bachelor 2021. Nu avslöjar Sebastian att de inte träffas lika ofta längre.
– För vårt eget välmående, säger Sebastian Till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bachelor-paret Ida och Sebastians oro under graviditeten – efter missfalletBrand logo
Bachelor-paret Ida och Sebastians oro under graviditeten – efter missfallet

Det var i Bachelor 2021 som Sebastian Martinsson, 30, och Ida Nordfors, 26, fann kärleken i varandra. De kilar stadigt än i dag och bland annat köpt en lägenhet tillsammans, dessutom avslöjade de i våras att de väntar sitt första barn tillsammans!

I en intervju med Hänt berättade paret att de är i full färd med att bygga ett barnrum i lägenheten.
– Vi har börjat. Det är gästrum nu men som kommer bli ett barnrum. Det blir en liten kombo i början, för bebisen lär ju inte kunna sova i eget rum liksom från att den föds. Men det har varit jättekul, säger Ida.

Hon fortsätter:

– Vi var precis på ett ultraljud innan vi kom hit. Och då får se att han växer – det är en liten kille – så det känns mycket mer verkligt än i början.

Annons

Sebastian Martinsson ord om Simon Lindström: ”Tog mycket kraft”

Under inspelningen av Bachelor 2021 kom Sebastian att bli nära vän med den andra bachelorn Simon Lindström. Vännerna startade senare podcasten Den moderna mannen tillsammans – en podd som enligt dem själva skulle fokusera på machokultur och visa att det är okej för killar att prata om känslor.

– Folk gillade det, vi fick dit väldigt intressanta personer och lärde känna varandra bra genom det eftersom vi var väldigt öppna med våra uppväxter och allt vad vi nu diskuterade. Vi kunde samla in olika ämnen och diskutera vad vi tyckte var viktigt – vad som är viktigt för män att diskutera och växa inom, berättar Sebastian för Hänt.

Men lyssnarna av podden får hålla till godo – vännerna har nämligen valt att sätta den på paus. Sebastian berättar för Hänt hur relationen till Simon ser ut idag.

– Vi umgås med Simon, men inte riktigt lika mycket som vi gjorde förut när vi hade vår podd. Nu är den på paus. Men vi ses ibland, säger han.

Annons

Sebastian avslöjar anledningen till pausen med Simon: ”För vårt eget välmående”

Men varför valde de att lägga ner podcasten, när allt gick så bra? Sebastian avslöjar att det helt enkelt blev för mycket.

– Vi har så sjukt mycket annat vid sidan om, och det kommer inte finnas mer tid nu om man ska säga så, när det är barn på väg och en lägenhet som ska piffas upp. Vi får se vad som händer med den. Det var väldigt kul när vi höll på men det tog väldigt mycket kraft för oss båda, med tanken på att vi dels har vanliga jobb och håller på med sociala medier, säger han och fortsätter:

– Och så hade vi en podd på det, och sedan har man ett förhållande också – så att få allt att klaffa var inte lätt. Så då var vi tvungna att ta beslutet att sätta den på paus, för vårt eget välmående.

Han berättar även att de inte ville att tidsbristen skulle leda till att de började slarva med podcasten, och att de därför valde att lägga den åt sidan.

– Man vill göra något av kvalitét och inte slarva bort någonting som kan vara bra.

FOTO: TV4

Annons