ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bachelor-paret Ida och Sebastian ska få en pojke

29 jul, 2023 
Johanna Talamo
Sebastian Martinsson och Ida Nordfors
Sebastian Martinsson och Ida Nordfors träffades när de medverkade i Bachelor 2021. Paret har nyligen gått ut med att de väntar sitt första barn tillsammans. Nu berättar Ida om måendet under graviditeten och går ut med att paret väntar en pojke!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänt testar nya skräckhuset “Skeppet” på Gröna LundBrand logo
Hänt testar nya skräckhuset “Skeppet” på Gröna Lund

Det var i Bachelor 2021 som Sebastian Martinsson, 30 fann kärleken i Ida Nordfors, 26. Parets lyckoresa har sedan dess fortsatt framåt, de har köpt en lägenhet tillsammans och väntar dessutom sitt första barn.

Ida Nordfors om måendet under graviditeten

Det var på Instagram som Bachelor-paret gemensamt gick ut med det lyckliga beskedet att de väntar barn.

Tidigare har Ida publicerat ett hjärtskärande inlägg på sin Instagram. Där delade hon öppenhjärtligt med sig om att hon och Sebastian drabbats av missfall.

"Sorgen över all förväntan och all längtan som hunnit byggas upp tog över hela mig. Som barnmorskan sa: ”det var ju inte såhär det skulle bli”, skrev Ida då.

Men tidigare i somras gick kärleksparet alltså ut med det otroligt glädjande beskedet att Ida är gravid.

På deras Instagram-flöde lade de upp en bild där man kan se Sebastian hålla om Ida bakifrån medan Ida håller upp ultraljudsbilderna.

Annons

”Vi längtar efter dig”, skrev de.

Nu har Ida precis avklarat graviditetens första trimester och på hennes Instagram beskriver hon hur måendet sett ut. Hon beskriver att det hittills inte varit enkelt då hon tampats med bland annat illamående och oroskänslor.

”Första trimestern. Hur var den för er? För mig var den skit, veckor fyllda av oro, illamående, en kropp som inte vill nånting och mycket känslor av ensamhet. Missförstå mig rätt - att vara gravid är fantastiskt och jag är så tacksam och glad för hur min kropp skapar ett liv?!!”, skriver Ida och fortsätter.

”Så sjukt häftigt - men med det sagt, inte konstigt att den mår piss emellanåt? Så mycket som händer i kropp och själ som är nytt, främmande och läskigt. Inte bara vackert och härligt. Upplever också att kroppen kan se så olika ut från vecka till vecka och dag till dag! Ibland syns det massor, ibland ingenting.”

Den 24 januari beräknas Ida Nordfors och Sebastian Martinssons efterlängtade son att välkomnas till världen.

Bachelor-parets kryptiska besked gällande bebisens kön

Igår kunde man följa kärleksparet Ida och Sebastian ”gender reveal” förberedelser. De hämtade upp en stor ballong fylld med antingen rosa eller blå konfetti - beroende på vilket kön bebisen har. På Idas Instagram-story skriver hon:

Annons

”Nu åker vi och hämtar ballongen!! Så pirrigt”

”Livrädda att den ska explodera”

Bachelor-paret hämtade alltså ivrigt upp ballongen innehållande svaret på frågan om deras kommande knytes kön.

Några timmar senare lade Ida Nordfors upp ytterligare en bild på sin Instagram-story där paret avslöjade att de båda nu är varse..

I sitt Instagram-flöde postade Ida dessutom en video där man kan se kärleksparets glada reaktioner när ballongen sprängs och de blir medvetna om bebisen är en flicka eller pojke.

Både bilden och videon som Ida Nordfors la upp igår var svartvita. Man kunde därmed inte se om konfettin var rosa eller blå.

I ett privat meddelande till Hänt skriver Ida om känslorna kring sitt efterlängtade barn och hur det nu känns att veta om det är en pojke eller flicka hon väntar.

”Så kul!! Nu vet vi könet men kommer inte gå ut med det riktigt än. Känns så magiskt och ännu mer verkligt nu när vi fått könet bekräftat. Längtar så tills vi får träffa den lille.” skriver Ida till Hänt.

Men nu har paret avslöjat att det blir en liten pojke! Det delar de med sig av på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons