Artikeln innehåller reklamlänkar

Sebastians kärleksförklaring till Jannika i Robinson

Deltagarna som åkt ut ur Robinson i TV4 de senaste veckorna bjuds på en stor middag på stranden. När Jannika Navjord ansluter till sällskapet ger Sebastian Larsson henne en innerlig kärleksförklaring.

I kvällens avsnitt av Robinson på TV4 bjuds deltagarna som åkt ut ur programmet de senaste veckorna på en stor middag på stranden, men det finns även en stol extra för Jannika Navjord, 43, som förlorade tävlingen i gårdagens program. Och den som reagerar direkt då hon kommer gående över stranden är Sebastian Larsson, 31. Han reser sig upp, öppnar upp sina armar och skriker:

– Tjena Jannika!

Därefter förklarar han framför kameran:

– När jag ser vem det är som har åkt ut och ska ansluta till den här middagen, att det är Jannika, så blir jag ledsen. Jag hade verkligen velat se henne i finalen. Så det var jättetråkigt.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Då Jannika väl kommer fram till bordet på stranden går hon direkt fram till Sebastian och kramar om honom. Sebastian säger då att han tycker det är synd att hon inte gick till final och att han är lycklig över att få se henne igen.

När alla de utslagna deltagarna sedan ska berätta för varandra vad som är deras bästa och sämsta minnen av tiden på Robinson, säger Sebastian då det är hans tur:

– Jag sitter och försöker tänka på det sämsta, och jag kommer inte på något sämsta. Men det absolut bästa var att jag kom till gränslandet. Det är verkligen det bästa.

Han fortsätter:

– Någonting hände, och det blir så jädra påtagligt när man bara är, och till slut så brast det bara.

Visar sin kärlek för varandra

Sebastian Larsson vänder sig sedan direkt till Jannika Navjord och säger med känsla i rösten:

– Och det hade aldrig hänt så om jag inte hade träffat dig.

De ger varandra en lång innerlig kram och Jannika visar tydligt att även hon hyser lika varma kärleksfulla känslor för Sebastian, inte på något romantiskt sett, men på ett väldigt nära vänskapligt plan.

– Att se att han fortfarande vågar vara en öppen och känslosam människa gör mig jätteglad. Han är jättekänslig och jättefin och vågar vara det. Jag blir superberörd när jag tänker på det, förklarar hon i programmet.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!