Sean Banans skämt efter uppbrottet får följarna att bryta ihop

Sean Banan verkar gå vidare efter hjärtesorgen – nu hyllas han av följarna efter sitt inlägg.

Sina ”Sean Banan” Samadi, 32, berättade nyligen att han brutit upp från Kika Backman, 35.

Han berättade för Hänt.se att det var hennes beslut, efter flera år tillsammans.

– Det känns jobbigt, men det var nog bäst för oss båda. Jag kommer aldrig att glömma de här tre åren, för det kändes som ett tio år långt äventyr. Men nu är det dags att gå vidare, förklarade Sina för Hänt.

LÄS OCKSÅ: Sean Banan dumpad av flickvännen: ”Det känns jobbigt…”

Han har tidigare pratat om hur han längtar efter barn och att han drömmer om att få bli pappa.

– Självklart vill jag ha egna små bananer. Jag vet att jag skulle bli en grym farsa och lära dem det min pappa lärde mig, sa han då.

Men nu, bara veckor efter uppbrottet, publicerar han en skämtvideo om situationen på sin instagram.

I videon sitter han i sin soffa och klappar lyckligt på vad som ser ut att vara ett stort blont hår. I texten ovanför bilden står texten: “När ditt ex lämnar dig men det är helt okej för att du har ett nytt X…”.

Sean flyttar sig i bilden och då får man se att det blonda håret inte alls är en annan kvinna, utan en blond peruk som sitter på en kartong med ett x-box-spel.

Skämt-videon får följarna att gå bananas i kommentarsfältet. “Abow bror du är för rolig ????”, skriver en följare och en annan kommenterar: “Hahahaha ???”.

Och Sean själv verkar vara redo att gå vidare snart. I intervjun med Hänt.se precis efter uppbrottet berättar han att han satsar på sommaren.

– Men det finns gott om fina, underbara mammor på Harrys eller husvagnsparker där ute i småstäderna som älskar Sean Banan! Se upp i sommar, för då blir det en bananifieringsturné, sa han skämtsamt då.

LÄS OCKSÅ: Familjen Annorlunda Madde: ”Sean Banan förlöste mina tvillingar”

SENASTE NYTT!