LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sean Banans skämt efter uppbrottet får följarna att bryta ihop

10 mar, 2018 
AvJohanna Bladh
Sean Banan verkar gå vidare efter hjärtesorgen – nu hyllas han av följarna efter sitt inlägg.
Annons

Sina ”Sean Banan” Samadi, 32, berättade nyligen att han brutit upp från Kika Backman, 35.

Han berättade för Hänt.se att det var hennes beslut, efter flera år tillsammans.

– Det känns jobbigt, men det var nog bäst för oss båda. Jag kommer aldrig att glömma de här tre åren, för det kändes som ett tio år långt äventyr. Men nu är det dags att gå vidare, förklarade Sina för Hänt.

Han har tidigare pratat om hur han längtar efter barn och att han drömmer om att få bli pappa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Självklart vill jag ha egna små bananer. Jag vet att jag skulle bli en grym farsa och lära dem det min pappa lärde mig, sa han då.

Men nu, bara veckor efter uppbrottet, publicerar han en skämtvideo om situationen på sin instagram.

I videon sitter han i sin soffa och klappar lyckligt på vad som ser ut att vara ett stort blont hår. I texten ovanför bilden står texten: “När ditt ex lämnar dig men det är helt okej för att du har ett nytt X…”.

Annons

Sean flyttar sig i bilden och då får man se att det blonda håret inte alls är en annan kvinna, utan en blond peruk som sitter på en kartong med ett x-box-spel.

Skämt-videon får följarna att gå bananas i kommentarsfältet. “Abow bror du är för rolig ????”, skriver en följare och en annan kommenterar: “Hahahaha ???”.

Och Sean själv verkar vara redo att gå vidare snart. I intervjun med Hänt.se precis efter uppbrottet berättar han att han satsar på sommaren.

– Men det finns gott om fina, underbara mammor på Harrys eller husvagnsparker där ute i småstäderna som älskar Sean Banan! Se upp i sommar, för då blir det en bananifieringsturné, sa han skämtsamt då.

Annons