LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sean Banans oväntade barnbesked efter kärlekskraschen

25 maj, 2019 
AvStina Dahlgren
Sean Banans barnbesked efter uppbrottet
Han är singel sedan ett år tillbaka. Nu berättar Sina ”Sean Banan” Samadi om drömmen att bli pappa.
Annons

Sina Samadi, 34, eller ”Sean Banan” som han är mer känd som, slog igenom i dansprogrammet Floor filler 2006. Därefter gjorde han snabbt succé med låtar som Skaka rumpa, Sean den förste Banan och Copacabanana. 

Sedan dess har de blivit otaliga spelningar, turnéer och event runt om i Sverige. Han hittade kärleken i Kika Backman, 36, men förra året sprack deras relation.

– Det känns jobbigt, men det var nog bäst för oss båda. Jag kommer aldrig att glömma de här tre åren, för det kändes som ett tio år långt äventyr. Nu är det dags att gå vidare, sa Sina till Hänt då.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han förklarade att han skulle hitta sig själv och bygga upp sitt eget liv innan han kunde bygga upp ett nytt liv tillsammans med någon annan.

Sina ”Sean Banan” Samadi med flickvännen Kika Backman
Sina ”Sean Banan” Samadi och Kika Backman gick isär förra året.

Sina ”Sean Banan” Samadi om kärleken

Nu verkar det som att han återigen är redo att träffa någon. När Hänt pratar med honom på premiären av tv-serien ALEX berättar han att han gärna hittar någon att dela sitt liv med.

Annons

– Jag längtar tills jag träffar någon, säger Sina.

Just nu har han dock fullt upp med sin sommarturné och han kommer framöver att spela runt om i hela Sverige. Om kärleken dröjer tills turnén är över gör ingenting.

– Jag ser till att vara singel under sommarturnén då det dyker upp en hel del mammor, säger han och skrattar.

Längtar efter barn

Han har tidigare pratat om sin längtan efter att bli pappa, och den drömmen finns fortfarande kvar oavsett om han hittar kärleken eller inte.

– Det är den största drömmen jag har i mitt liv. Men får jag inget eget barn kan jag lova att jag kommer adoptera. Det finns ingen finare handling att gör mot en annan människa, säger Sina Samadi.

Här kan du se var Sean Banan spelar i sommar. Fler spelningar tillkommer.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons