LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sean Banan dumpad av flickvännen: "Det känns jobbigt..."

02 mar, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Sean Banan hade hoppats på att skaffa småbananer ihop med flickvännen Kika Backman, men nu har hon avslutat deras tre år långa förhållande.
Annons

Sina ”Sean Banan” Samadi, 32, har kärlekssorg. Artisten är nämligen singel igen då relationen med Kika Backman, 35, är över. Och dessvärre var det inte hans beslut att bryta upp.

– Det känns jobbigt, men det var nog bäst för oss båda. Jag kommer aldrig att glömma de här tre åren, för det kändes som ett tio år långt äventyr. Men nu är det dags att gå vidare, förklarar Sina för Hänt och fortsätter:

– Men det finns gott om fina, underbara mammor på Harrys eller husvagnsparker där ute i småstäderna som älskar Sean Banan! Se upp i sommar, för då blir det en bananifieringsturné, säger han skämtsamt.

Att Sina drömmer om att hitta den rätta råder det inga tvivel om. Så sent som i somras berättade han för Hänt att han gärna ville gifta sig. Men han ville absolut inte ha något traditionellt bröllop.

– Kanske i ett spökhus med en zombie? Jag vill minnas den dagen för alltid. Det kommer inte bli Laila Bagge-bröllop där jag bjuder in hela Stockholm, och till och med får toalettpappret som spons. Jag älskar Laila hon är bäst, men ett sånt bröllop vill jag inte ha.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Något han också längtar efter är att bilda familj.

– Självklart vill jag ha egna små bananer. Jag vet att jag skulle bli en grym farsa och lära dem det min pappa lärde mig, har han tidigare sagt i VF.

FOTO: IBL

Annons