LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Se Prins Carl-Philips heta festnatt i Båstad

08 jul, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Just nu pågår Summer On festival i Båstad och under gårdagen fick festivalen kungligt besök. Självaste Prins Carl-Philip var på plats för att njuta av bra musik på stranden i Båstad. Här kan ni se honom festa.
Annons

Under helgen den 7-8 juli pågår musikfestivalen Summer On i Båstad och detta stora event lockar även till sig kungligheter. Uppe i VIP-loungen befann sig nämligen självaste Prins Carl-Philip, 38. Måns Zelmerlöw, 31, som är en av arrangörerna till festivalen passade självklart på att ta en selfie som han delade med sig av till sina följare på Instagram.

“Kungligt glad på Summer On festival!! Vilken första kväll!! Så brutalt stolt över den här festivalen!!”, skriver Eurovisionvinnaren till bilden på honom och Calle P.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var lagom tills det att Icona Pop skulle inta scenen som Carl-Philip dök upp. Uppe i VIP:en stod han tillsammans med sina tre livvakter njöt av musiken, sjöng med och filmade. Han verkade även ha råkat ut för någon slags allergi då han nös stup i kvarten.

Se Prins Carl Philip festa i BåstadBrand logo
Se Prins Carl Philip festa i Båstad
Annons