Se Danny Saucedo spritt språngande naken

På sin kärlekssemester med Molly Sandén kastade Danny Saucedo kläderna och spelade in en video som han sedan själv lade ut.

Danny Saucedo, 30, och fästmön Molly Sandén, 24, är för tillfället på ön Bali i Indonesien och njuter. Semestern har länge varit planerad och i en video som artisten nu lagt upp, visar de upp en spritt språngande naken Danny som kliver ner i villans infinitypool. När han kliver ut i solljuset får följarna se hur hans nakna rumpa tydligt träder fram och videon avslutas med att han sänker sig ner under vattnet med hela kroppen, kommer upp igen och sedan tittar han ut över landskapet. Till videon skriver han kort och gott: “Skinny dippin“.

503 Service Unavailable

Videon har vid skrivandets stund haft över 40 000 visningar och över 100 kommentarer. Bland annat skriver en person: “Gullig rumpa på en söt pojke“.

Molly själv kallar Bali och den plats de är på för “Paradiset på jorden“. Om de planerar för sitt kommande bröllop under semestern är osagt men det var när paret besteg Afrikas högsta berg Kilimanjaro i Tanzania i januari som Danny gick ner på knä.

– Han friade uppe på Kilimanjaros topp och där sa jag ja, berättade Molly för Expressen.

https://www.instagram.com/p/BKdV_5jA-5R/?taken-by=m0llys&hl=sv

Foto: IBL