LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Se bilderna från Rockbjörnens blöta efterfest

16 aug, 2017 
Ikväll hölls den årliga musiktävlingen Rockbjörnen i Kungsträdgården i Stockholm för 38:de året i rad och på plats var så klart flera av våra svenska kändisar. I vimlet hittade vi alla möjliga ansikten, men framför allt partysugna ansikten som vi tidigare sett i Melodifestivalen.
Annons

Ikväll gick den årliga musiktävlingen Rockbjörnen av stapeln i Kungsträdgården i Stockholm, och på plats såg vi flera av Sveriges hetaste kändisar. Allt ifrån godingar som vi känner igen från schlagerscenen, till personer som vi hittar på Youtube. Personer som kammade hem priser i de olika kategorierna var Hov1, Håkan Hellström, 43, Zara Larsson, 19, Kent och Ed Sheeran, 26, Tyvärr kunde inte alla närvara (nej, Ed flög till vår stora besvikelse inte hit från England….). Men nog såg vi ett glatt Hov1 dansa omkring i alla fall.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Om vi på Hänt själva får dela ut något pris denna kväll så får Wiktoria Johansson, 20, och hennes pojkvän Martin Jonsson pris för kvällens kärlekspar.

Annons

Anton Hagman, 18, syntes däremot på festen utan sin flickvän Wilma Holmqvist, 18, men det verkade inte gå någon nöd på honom för det. Han hade roligt på egen hand. Här ser vi honom med Omar Rudberg, 18, från The FO&O dansandes ihop.

Annons
Annons

Ett annat känt ansikte från Mello som var på plats var årets mello-vinnare Robin Bengtsson, 27. Han dansade inte riktigt lika mycket som Wiktoria, utan minglade mer stillastående med sitt sällskap.

 

Annons

Även killarna från gruppen Tjuvjakt var på plats. Visste ni föresten att en av medlemmarna i bandet, Kid Eriksson, 26, är Orup, 58, och Sofia Wistams, 51,son?….

 

SE OCKSÅ: Hänt minglar med kändisarna på Rockbjörnen 2017

Rockbjörnen 2017Brand logo
Rockbjörnen 2017

 

 

Annons