TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Se bilderna från Let's Dance blöta efterfest

13 maj, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Igår var det final i Let's Dance 2017. Vinnarna var Jesper Blomqvist med sin Malin Watson och inatt firade de med resten av deltagarna långt in på småtimmarna, det blev bubbel, dans och en hel del hångel.
Annons

Igår avgjordes äntligen Let’s Dance 2017 och högst upp på prispallen stod fotbollsspelaren Jesper Blomqvist, 43, tillsammans med sin dansare Malin Watson, 44. Och i natt firade de sin vinst ordentligt med de andra deltagarna på Grand Hôtel i Stockholm.

Självklart tog David Hellenius, 43, och Tilde De Paula Eby, 44, på sig rollen som konferencierer när det var dags för vinnarna att anlända till festen. De höll låda på scenen till de att Jesper och Malin intog dansgolvet för att framföra sin segerdans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vinnarparet bjöd gästerna på en ordentlig svängom innan de tog sig ut för att krama om alla.

Det var även en hel del kärlek som flödade på efterfesten inatt. Samir Badran, 26, och Sigrid Bernson, 28, kunde inte hålla sig ifrån varandra.

SE OCKSÅ: Här dansar Jesper på efterfesten

Här festar Jesper på TV4's efterfest – efter vinstenBrand logo
Här festar Jesper på TV4's efterfest – efter vinsten

Foto: IBL

Annons