Bildbeviset: Leonore är mamma upp i dagen

Bildbeviset: Leonore är mamma upp i dagen

Treåriga Leonore växer så det knakar. Under Victoriadagen kunde vi konstatera att hon är mamma Madeleine upp i dagen. Se bildbeviset här!

Prinsessan Leonore är en ung dam med mycket spring i benen.

I samband med kronprinsessan Victorias 40-årsfirande smet lillsessan från en familjefotografering. Hon passade också på att ta en liten svängom på borggården. Vi glömmer inte heller när prinsessan Leonore skulle hälsa på sin dopgåva, hästen Haidi af Gotland, men i stället bestämde sig för att springa i väg på egna äventyr.

Prinsessan Madeleine har tidigare berättat för Expressen att hon brukar försöka läsa för sina barn – mer eller mindre framgångsrikt.

– Tidigare har Leonore inte riktigt haft tålamodet, men nu blir det mer och mer böcker, vilket är väldigt kul. Det är en mysig stund man har tillsammans. Det blir så klart Pippi nu i början, men det har varit mer bilderböcker fram tills nu.

Sin mor upp i dagen

Och även om klänningen skiljer sig något, är det tydligt att mor och dotter är lika som bär.

Prinsessan Madeleine visar tungan på denna söta bild från förr, klädd i en blommig sommarklänning. På den nytagna bilden på hennes dotter prinsessan Leonore går det inte att bortse från att likheterna är slående.

Text: Agneta Nisbeth

Bild: IBL och Stella Pictures

Artikeln publicerades först på Svensk Damtidning.

Läs också: Prinsessan Madeleine och Chris festkväll i Saint Tropez

 

FRÅN FÖRSTASIDAN