TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Scott Eastwood om att leva i skuggan av sin far: "Tufft"

04 mar, 2018 
AvOla Brising
Scott Eastwood må vara en kopia av sin far Clint Eastwood, men att leva i skuggan av sin pappa har inte hjälpt honom i Hollywood.
Annons

Scott Eastwood, 31, är son till legendariska filmstjärnan och regissören Clint Eastwood, 87, som slog igenom redan på 60-talet i tv-serien ”Rawhide”. På 70-talet blev Clintan en av världens största skådisar och gjorde enorm succé med sina Dirty Harry-filmer.

Sonen Scott lever dock i skuggan av sin far och säger att han inte fått någonting gratis med sin berömda pappa. Innan Scott slog igenom som skådespelare sprang han ständigt på auditions samtidigt som han fick ta ströjobb för att klara sig ekonomiskt. Bland annat jobbade han i en bar, som byggarbetare och med att parkera bilar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hollywood är en tufft men du måste fortsätta försöka och det gjorde jag i många år. Det kan vara avskräckande, berättar Scott i tidningen Daily Mail.

Clintan har varit en stor inspiration för sonen, men Scott säger att det har varit väldigt svårt för honom att leva med faderns skugga över sig. I början av sin karriär använde han sin mor, Jacelyn Reeves, efternamn för att han var fast besluten att lyckas på egen hand, men kämpade länge utan någon som helst framgång:

Annons

– Det finns så många duktiga skådespelare och talangfulla människor därute men det är mycket tur. Du måste bara fortsätta gå på auditions.

Scott har haft stora roller i filmer som “Diablo”, “Snowden” och “The fate of the furious” och blivit ordentligt etablerad de senaste åren. Men frågan är hur bra hans farsa egentligen tycker att han är för när han sökte huvudrollen i “American sniper” som Clint Eastwood regisserade blev han nekad rollen vilken Bradley Cooper, 43, till sist fick.

Se hur lika de är:

I år är Scott aktuell i scifi-filmen “Pacific Rim Uprising” som är en uppföljare till “Pacific Rim” från 2013.

Foto: IBL

Annons