Schlagerstjärnan är Brolles nya flickvän: "Vi är ett par"

Nyligen separerade Brolle från sambon Petra. Men nu har han träffats av Amors pilar, och bekräftar att han har ett förhållande med en artist från Melodifestivalen.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Mångsidige artisten Brolle Wallmark, 35, har fullt upp med sin glittriga show ”Elvis, Cash & The Killer” på Göta Lejon hela hösten där han porträtterar sina idoler Elvis, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis. Men vid sidan om artisteriet är han nybliven ambassadör för hjälporganisationen Hoppets Stjärna vilket även hans nya flickvän, artisten Mimi Werner, 26, har blivit.

SE OCKSÅ: Se Liamoo och Hanna Ferm mysa på efterfesten i Göteborg

Häromdagen kom de hem från en omtumlande resa i Rumänien där de bland annat besökte byn Valea Seaca (torra dalen) där organisationen har ett av sina fem resurscentra. De fick uppleva en oerhörd misär, fattiga barn och föräldrar utan framtidshopp, bara några timmars flygresa från Sverige.

– Jag visste att det skulle vara ett helvete där nere, men det blir en annan sak att se det med egna ögon. Jag har ju en egen grabb som är sex år och det finns ju inte på kartan att han skulle få fara så illa, säger Brolle som är märkbart tagen av mötena i Rumänien.

Han har som sagt blivit en av Hoppets Stjärnas ambassadörer och han tar sin uppgift på fullaste allvar. Både han och Mimi vill åka tillbaka snart igen. De planerar att åka dit efter nyår och då ta med sig instrument och annat som barnen kan ha glädje av.

– Vi är taggade att följa upp det här. Vi känner att vi vill göra något för dem och det blev också personligt. Det var speciellt en kille som heter André. Han var lik min son Lee och han ville att jag skulle lära honom spela gitarr. När vi åkte så gav jag honom min favoritring, säger Brolle känslosamt.

LÄS OCKSÅ: Efter separationsryktet – Brolle och kärleken flyttar isär

Brolle och Mimi med Hoppets stjärna i Rumänien. Foto: Dennis Thern/Hoppets Stjärna

Brolle och Mimi har dessutom mer gemensamt än Hoppets stjärna, Brolle bekräftar att de har en relation. Foto: Dennis Thern/Hoppets Stjärna

Brolle och Mimi är ambassadörer för Hoppets stjärna. Foto: Dennis Thern/Hoppets Stjärna

Brolle och Mimi med Hoppets stjärna i Rumänien. Foto: Dennis Thern/Hoppets Stjärna

Även Mimi blev tagen av hur barnen har det i Rumänien:

– Det var verkligen omtumlande. Det var många fina stunder med barnen och vi sjöng och spelade med dem, men bakom leendena så finns det självklart ett stort mörker.

Hon fortsätter:

– Starkast intryck gjorde en liten tjej som heter Sora. Hon tittade på mig med sina stora ögon när vi åkte därifrån och det kändes. Det var jobbigt att lämna henne där, förklarar Mimi.

Brolle och Mimi är alltså tillsammans. Han vill inte prata så mycket om det mer än att bekräfta relationen.

– Ja, vi är ett par och vi har varit tillsammans en kortare tid. Mer vill jag inte säga just nu av hänsyn till folk runt omkring mig.

Det var för bara en vecka sedan som Brolle bekräftade att relationen med Petra Güllich, 30, är över.

– Jag kan bekräfta att vi har separerat, men vill inte kommentera mer än så, sa han i Expressen.

Både Brolle och Mimi har lagt upp bilder på varandra på sina Instagram-konton.

https://www.instagram.com/p/BaG0YlDHnCW/?taken-by=brollewallmark

SE OCKSÅ: Samir’s kärleksavslöjande: “Då skaffar jag och Sigrid barn”

LÄS OCKSÅ: Raseriet efter Pernilla Wahlgrens lyxresa – nu ryter hon ifrån

Foto: Dennis Thern/Hoppets Stjärna

SENASTE NYTT!