TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

SaRaha visar upp hemliga sambon: "Kärleken var oundviklig"

24 feb, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
SaRaha tog både Melodifestivalen och pojkvännen med storm. Nu berättar artisten hur parets vänskap utvecklades till en fantastisk kärlekshistoria.
Annons

SaRaha, 32, eller Sara Larsson som hon egentligen heter, öppnade årets tredje deltävling med den medryckande låten “Kizunguzungu” som sprakade av färg, dans och östafrikanska vibes.

– Låten handlar om kärlek. Det är lite av förförelselåt. Jag säger: ”Du vet, både du och jag vet att vi gillar varandra. Så kom igen. Nu kör vi”, berättade SaRaha för Hänt.

SaRaha charmade tv-tittarna och gick vidare till Andra chansen.
SaRaha charmade tv-tittarna och gick vidare till Andra chansen i Halmstad.

Artisten avslöjade i samma veva att hon har en hemlig kärlek som finns i Sverige och som inte är särskilt sugen på att stå i rampljuset.

– Man vet aldrig hur kärlek dyker upp. Det bästa som händer kommer alltid oväntat och lite obegripligt. Det tror jag verkligen. Kärlek går inte att planera. Det var så för mig också.

Annons

När Hänt träffade sångerskan på festen på Elite Grand Hotel efter tävlingen i helgen lade vi märkte till att hon umgicks väldigt tätt med en man. Och mycket riktigt. Visst var det den hemliga kärleken!

SaRaha och kärleken Barry Ryan.
SaRaha och kärleken Barry Ryan.

– Det här är min sambo Barry Ryan, bekräftade SaRaha för Hänt och bestämde sig på stående fot för att berätta om parets kärlekshistoria:

– Vi träffades första gången för flera år sedan när vi pluggade engelsk litteratur utanför Göteborg och vi blev vänner.

– När jag flyttade till Tanzania igen behöll vi kontakten och när jag kom tillbaka för tre år sedan hände något mellan oss som kändes helt annorlunda än vänskap. Det bara blev så. Det var oundvikligt.

Foto: IBL, Hänt

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons