LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sarah Dawn Finer: "Om jag får bli mamma är jag oerhört tacksam"

03 okt, 2016 
AvOla Brising
Sarah Dawn Finer i svart klänning
Programledaren och sångerskan Sarah Dawn Finer längtar efter barn men inser att det inte är en självklarhet: "Det är skönt att vi vågar prata om att det inte alltid är så lätt eller självklart att bli förälder"
Annons

Från att Sarah Dawn Finer, 35, slog igenom i Melodifestivalen 2007 och fram till för ett par år sedan hade hon inga längre seriösa förhållanden. Framför allt var det frustrerande för Sarah då hon redan 2009 berättade i tidningen Kupé hur hon drömde om att bli mamma:

– Jag längtar efter rutiner och stabiliteten man får med barn.

Final Melodifestivalen
Sångerskan och programledaren Sarah Dawn Finer tar inte barn för givet.

2014 var Hänt därför glada när vi kunde avslöja att sångerskan äntligen funnit en pojkvän i filmaren Fredric Ollerstam, 42. Sarah varken bekräftade eller dementerade relationen och Fredric bollade tillbaka frågan till henne:

– Jag tycker att Sarah får kommentera det. Hon får förklara, men jag dementerar inte.

Huruvida de fortfarande är ett par är oklart, men i Expressen berättar sångerskan nu ännu en gång hur mycket hon längtar efter att få barn:

Annons

– Det är väl dags snart, men det är inte något jag tar för givet. Jag har många runt omkring mig som har oerhörda problem med att få barn. Om det händer mig att jag får bli mamma är jag oerhört tacksam.

Även om hon inte säger det rakt ut låter det som att Sarah själv vet hur det är att kämpa för att bli mamma: “Det är skönt att vi vågar prata om att det inte alltid är så lätt eller självklart att bli förälder”, säger hon och fortsätter:

– Många som har fått barn genom provrörsbefruktning eller adoption skickar mig kort på sina underverk, förklarar sångerskan.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons