Sara Bolay om kärleken till Haidar Juma – så blev de ett par

Sara Bolay om kärleken till Haidar Juma – så blev de ett par

Två av realityvärldens hetaste namn har blivit ett par.
Sara Bolay berättar nu för Hänt om kärleken till Haidar Juma.
– Jag gillar ju människan så himla mycket, säger hon.
Här är alla deltagare i Celebrity Ex on the beach 2020
Slå på ljud

Den 23 april har Ex on the beach Celebrity premiär på Dplay, och kanalen har inte sparat på krutet – alla de största realityprofilerna medverkar i denna säsong.

Redan nu presenterar man samtliga 23 deltagare, med namn som Bettina Buchanan, Nina Glimsell, Adrijano ”Adde” Mijanovic, Sara Bolay, Haidar Juma, Josephine Qvist, Elin Skog och Alex D’Rosso. 

– Vi är väldigt stolta att kunna presentera Celebrity Ex on the beach för tittarna. Den här säsongen är vår största och mest känsloladdade någonsin och består av realityvärldens största och härligaste stjärnor, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för Celebrity Ex on the beach på Dplay, till Hänt. Hon fortsätter:

– Därför väljer vi nu att presentera hela vår stjärncast samtidigt och därmed erbjuda tittarna möjligheten att bekanta sig med alla fantastiska deltagare på förhand. Det blir ett helt nytt och spännande sätt att följa den här maffiga säsongen på. Det känns lyxigt och otroligt roligt att kunna ge den här presenten till fansen.

Programmet spelades in i höstas i Brasilien, då hade Sara Bolay och Haidar Juma aldrig tidigare träffat varandra. Men på pressträffen inför programmet berättar både Sara och Haidar för Hänt att de direkt fick starka känslor för varandra och att de fortsatt ses sedan dess.

– Haidar och jag hittar varandra där inne. Jag gillar ju människan så himla mycket, säger Sara till Hänt.

Svartsjukan förstör mycket

Sara berättar för Hänt att deras förhållande är stormigt, då båda två är väldigt svartsjuka personer. Då hon bor i Dubai och Haidar i Sverige blir det även svårt med tilliten, då de inte kan ses så ofta.

– Det är komplicerat, både jag och Haidar är två svartsjuka personer, säger hon och fortsätter:

– Det kan bli hus i helvete.

Paret har skymtats på varandras sociala medier i några veckor där de åker fyrhjuling och kysser varandra. Nu senast la Sara ut en bild då paret solar tillsammans där hon skriver:

“Jag är glad att jag kan suga i mig lite D-vitamin under dessa knasiga tider”. 

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

AV: Alice Göransson, Malou Wilson

FOTO: Linus Hallsenius/Dplay

FRÅN FÖRSTASIDAN