LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Såpabråket fortsätter – här svarar "Ex on the Beach"-Jerry på "PH"-Adrians hot

08 apr, 2016 
AvCharles Thulin
Efter triangeldramat i såpavärlden svarar nu Jerry Rekonius på Adrian Montins hot.
Annons

Det var i onsdags som “Paradise Hotel“-profilen Adrian Montin, 23, gick ut och hotade “Ex on the Beach”-profilen Jerry Rekonius, 26, på Instagram. Jerry var ju tidigare tillsammans med Jasmine “Jasse” Gustafsson, 20, men sedan i höstas är hon tillsammans med Adrian. Jasse och Jerry började bråkade när de möttes i “Ex on the Beach” och det var då som Adrian hettade till.

“Om någon som heter jeff/jerry eller nåt sånt.. Ska ta energi från MITT förhållande för egen vinning och smutskasta min tjej offentligt. hoppas jag du dricker redbull ute i Sthlm för du kommer behöva flyga för så jag inte får tag i dig!!”, skrev han bland annat.

adrian-montin-jerry-rekonski-jasse-gustafsson1
Adrian hotade Jerry på Instagram. Nu svarar “Ex on the Beach”-profilen. Foto: Viasat/Kanal11

Nu har Jerry Rekonius svarat på hoten och han gör det med en riktig diss.

“Det är så intressant när folk utan jobb och pengar lägger ner så mycket energi på insta. Kanske bättre att lägga tiden på ett möte hos arbetsförmedlingen istället.. Btw, skönt med spons från Redbull! Dags att flyga upp för att plocka ner dig på jorden ? #mynameisjeff #redbull”

https://www.instagram.com/p/BD2u_NMoGZh/?taken-by=jerryrekonius

Vi gissar att sista ordet inte är sagt i denna härva.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons