LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om TV3-profilernas heta natt – se hemliga sexet de försökte dölja

14 mar, 2018 
I kvällens program av ”Are you the one – Sverige” på TV3 hettar det till mellan två deltagare inne i sviten.
Annons

I den nya dokusåpan ”Are you the one – Sverige” på TV3 kämpar deltagarna för att hitta kärleken, eller kanske rättare sagt – för att hitta sin perfekta matchning. Trots att gruppen inte lyckats para ihop några perfekta matcher ännu så har en del av deltagarna fått upp ögonen för varandra. My Höglund och Jonathan Fritz är två av dem, och i kvällens avsnitt hettar det till mellan dem.

– Jag har hört att My och Jonte hade lite kul i sviten, sen vet jag inte vad de har gjort. Det är väldigt oklart, men de har gjort mer i alla fall, säger Anna Lundin.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

My och Jonathan har alltså tagit sviten, och för att lyckas få det så privat som det bara går ställer de upp ställningar och annat för kamerorna så gott som det går.

– Det är väl mest jag och My som har fått ett starkt band här inne, alla behöver ju våga ta för sig lite närhet, säger Jonathan efter natten ihop med My.

Om My och Jonathan faktiskt är en perfekt matchning återstår att se.

Här är alla deltagare i ”Are you the one – Sverige”:

FOTO: TV3

Annons