Deltagaren om Sofia Wistams beteende under Naked Attraction: ”Det var lite..”

Sofia Wistam i Naked Attraction
Exklusivt

Sofia Wistam pratar frispråkigt om kön i dejtingprogrammet Naked Attraction.
Nu berättar en av deltagarna om Sofias beteende under inspelningen som tittarna inte får se.
0:44

Efter reklamen: Därför blev Sofia aldrig obekväm under Naked Attraction: "Har sett en del"

(0:44)

Slå på ljud

Naked Attraction är dejtingprogrammet där svenskarna slänger av sig kläderna för att söka efter kärleken helt spritt språngande naken.

Produktionens hets mot Sofia Wistam: ”Prata mer om pungen”

Programledare för det omtalade programmet är Sofia Wistam, 56. Hon har tidigare berättat att det var ett något ovanligt jobb att ta sig an. Sofia har i en tidigare intervju med Mix Megapol berättat att produktionen låg på henne ordentligt om att prata ingående om könen hon hade framför sig.

– Du (Gry Forsell) som också är tv-tjej vet att man ibland har en snäcka i örat som folk pratar med en i. Och så står man där och tittar på en pung till exempel och så säger de i örat ”prata mer om pungen, prata mer om pungen”, sa då Sofia och fortsatte:

– Man är så här, ”hur länge kan man prata om en pung?” Jag vet inte. Men jag har gjort mitt bästa för att prata länge om alla kroppsdelar. Dock så vänjer man sig och man blir väldigt fascinerad över att alla kroppar är så fina.

Deltagarens avslöjande – missen i programmet

En av deltagarna som sökte efter kärleken i programmet är Caroline Alinder, 22. Hennes avsnitt var det första som spelades in, även om det sändes som fjärde i ordningen. Hänt har tidigare skrivit om att Caroline avslöjat att en av scenerna i programmet är fejk. Detta då Caroline redan hade hunnit fatta sitt slutval innan produktionen märkte att golvet knarrade – och beslutade sig för att byta ut golvet innan scenen kunde filmas om.

– När jag kommer in där naken igen då var de tvungna att reagera igen som att de aldrig hade sett mig naken. Jag var tvungen att välja igen och så skulle de låtsas att de inte redan visste vem jag skulle välja, sa Caroline då.

Så drar Ola-Conny in miljoner till Ullared

Se klippet här!

Sofia Wistams beteende under inspelningen

För Hänt berättar nu deltagaren även om hur hon uppfattade programledare Sofia Wistam under inspelningen.

– Jag har inte så mycket att jämföra med, för jag vet inte hur hon brukar vara, men jag tyckte hon skötte det bra. I och med att det var första inspelningen så var det kanske nervigt för henne också hur hon skulle prata om kropparna. Det är en ny situation som man kanske inte har varit i tidigare, säger Caroline och fortsätter:

– Jag hade faktiskt inte kollat på så mycket program med Sofia Wistam. Jag vet att hon är med i olika program, men jag har aldrig riktigt suttit och tittat på dem själv. Jag har sett små klipp på Instagram från Sofias änglar men jag visste inte riktigt hur känd hon var innan jag va med i Naked Attraction.

Att Sofia ständigt hade uppbackning av produktionen i örat märke Caroline. Det verkade nämligen som programledaren hade många bollar att hantera samtidigt.

Märkte du av att de pratade med henne i örat?

– Ja ibland, för hon lyssnade på va dem sa i örat och sen skulle hon fokusera på att prata med mig. Så det var ju kanske lite svårt att lyssna på mig, samtidigt som hon ska prata och så pratar de i örat. Men jag tror ändå det blev ganska bra, säger Caroline.

Foto: Discovery+

SENASTE NYTT!