LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om Robinson-Raymond och Ninas relation

29 mar, 2020 
Hänt
Robinson-deltagarna Nina och Raymond
Kroppskontakt och träffar med barnen är två av de saker som Robinson-deltagarna Raymond Ahlgrens och Nina Ekstrands relation har innehållit.
Nu bekräftar duon de kontinuerliga mötena efter inspelningarna av programmet.
Annons
Jannika om kvällens drama på Utposten i Robinson: ”Vi var för hårda för produktionen”Brand logo
Jannika om kvällens drama på Utposten i Robinson: ”Vi var för hårda för produktionen”

En ny säsong av TV4:s Robinson är i fullgång och några avsnitt in i programmet har deltagarna listat ut vilka personer de klickar bättre och sämre med. Årets upplaga av programmet utspelar sig på en paradisö i Fiji och som vanligt är det ett stort gäng äventyrslystna deltagare som är redo att göra allt för att kamma hem vinstsumman och äran att bli säsongens vinnare.

Relationen efter inspelningarna

Två av deltagarna som hittills ser ut att kommit bra överens är Raymond Ahlgren, 52, och Nina Ekstrand, 47, som båda tävlar i lag syd. Duon, som inte bara tillbringar mycket tid tillsammans på ön, visar sig nämligen ha klickat så pass bra att de har fortsatt att ses efter inspelningarna.

– Haha ja vi ses flitigt kanske…, har Nina tidigare sagt till Hänt Plus.

Nina vill dock inte svara på ifall de bara ses som vänner eller om det finns en romans i luften.

– Vi kom varandra väldigt nära under vistelsen på Robinson… Om vi dejtar får du nog fråga Raymond om.

Annons

Kroppskontakt och familjeträffar

När Hänt når Raymond berättar han att han inte är förvånad över spekulationerna kring att de två Robinson-deltagarna fann något mer än vänskap hos varandra. Det visar sig nämligen ha spekulerats bland de andra medverkande redan under tävlingens gång.

– Jag är inte superförvånad över det, då flera misstänkte detta under vår tid på ön. Inte minst på grund av att vi var så kallade ”skedkompisar” och dessutom kom bra överens, säger han.

Gällande huruvida duon ses idag menar Raymond att det är kontinuerligt och att de dessutom har låtit sina barn närvara under träffarna.

– Jag kan säga så mycket som att vi ses idag mer eller mindre regelbundet – ibland även tillsammans med våra barn, säger han.

Om paret har funnit kärlek verkar i nuläget vara oklart men isåfall har de beslutat sig för att inte sätta någon etikett på relationen.

–Låt mig säga såhär – jag är singel och jag tror att Nina också är det.

AV: Gabriella Håkansson och Alice Göransson.

FOTO: TV4

Annons