ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om rimstugan i Bingolottos uppesittarkväll – bluffen i programmet

23 dec, 2022 
Rimstugan i Bingolottos uppesittarkväll är ett stående moment.
Men är rimmen som uppkommer verkligen så spontana som det verkar?
Nu avslöjar Rickard Olsson hur momentet egentligen går till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Uppesittarkvällen i Bingolotto är en tradition för många och nu är det äntligen dags att fylla på snacksen och plocka fram duttpennor. Hänt har tagit ett snack med någon som vet exakt hur det fungerar under storkvällen i TV4-programmet.

Rickard Olssons bästa minne från uppesittarkvällarna i Bingolotto

Rickard Olsson, 55, har lett många uppesittarkvällar under årens gång och det finns en viss kväll som han tänker tillbaka på extra glatt.

– Jag skulle nog säga 2018 när vi gjorde julspelet med Per Andersson, Henrik Schyffert var också där och David Hellenius. Det var en jävligt bra uppesittarkväll faktiskt, säger Rickard till Hänt.

I kvällens program är det Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 48, som leder skutan. Bland gästerna hittar vi bland annat Sanna Nielsen, Chris Kläfford, Arvingarna, Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist.

Sanningen om rimstugan i Bingolottos uppesittarkväll

Varje år erbjuder Bingolotto även tittarna hjälp med att komma på rim till julklapparna. I årets rimstuga hittar vi Jan Rippe och Kristina ”Keyyo” Petrushina men hur ligger det egentligen till med rimmandet, sker allting på uppstuds? Nu berättar den tidigare Bingolotto-programledaren sanningen.

Är rimstugan verkligen lika spontan som den ser ut?

– Rimstugan kan man ju förbereda ganska mycket med allmänna presenter. Strumpor till pappa och sånt där, säger Rickard.

Så allt skrivs egentligen inte på plats?

– Man har väl lite back-up utifall att men sen skrivs mycket på plats också. Det var en väldigt rolig rimstuga där när vi hade Per Andersson och Henrik Schyffert med.

Bingolottos uppesittarkväll sänds som vanligt den 23 december på TV4 och spelen drar igång 19:30.

FOTO: TV4

Annons