LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Molly Sandéns mystiska kärleksliv

01 apr, 2020 
Molly Sandén
Molly Sandén har valt att vara väldigt förtegen om sitt kärleksliv.
I flera månader har det spekulerats om att David Larson är artistens nya pojkvän – här är allt vi vet om Mollys relationer.
Annons
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020Brand logo
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020

Artisten Molly Sandén hade ett tre år långt förhållande med Eric Saade, vilket tog slut i januari 2012. Året därpå släppte Eric albumet Forgive Me, som handlade om just uppbrottet från ex-flickvännen. Molly däremot har varit sparsam när det gäller att yttra sig om den forna relationen.

”Eric och jag har gjort slut. Jag kommer inte kommentera det hela utan väljer att hålla det privat – för bådas skull”, skrev hon då.

2013 fann Molly kärleken på nytt i Danny Saucedo. För nästan exakt ett år sedan bekräftade Molly Sandén att hon och Danny bestämt sig för att gå skilda väga. Det var när Molly gästade radiokanalen Mix Megapol som hon avslöjade nyheten.

I en intervju med Dagens Nyheter delade Molly med sig av orsaken till att hennes och Dannys relation tog slut och hon berättade då att de växte ifrån varandra.

– Jag ville vara någon för honom innan jag viss­te vem jag ville vara för mig själv. Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge. Och jag kände mig inte längre som jag gjorde när vi blev tillsammans, aa Molly Sandén till DN.

Annons

Molly Sandéns nya kärlek

I november uppmärksammades det att Molly Sandén angett att hon är ”i ett förhållande” på Facebook. När Hänt träffade henne några veckor senare gav hon sin förklaring till statusen.

– Det är en gammal status, förklarade Molly då.

För Hänt bekräftade dock Molly Sandén att hon hittat kärleken på nytt.

– Jo, jag träffar en.

På frågan om Molly Sandén och den nya kärleken är ett par svarade Molly jakande – men vem den lyckliga är höll artisten för sig själv.

Efter Molly Sandéns avslöjande om att hon är i ett nytt förhållande har artisten varit tyst om kärleken. För Hänt berättade Molly i december att hon och familjen skulle åka utomlands över nyår – eventuellt tillsammans med sin nya partner.

Han pekas ut som nya pojkvännen

Under Grammisgalan berättade Molly mer för Hänt. Efter att ha setts flitigt tillsammans med David Larson ställde vi frågan ifall han är hennes nya kärlek.

Annons

– Kanske det, kanske, svarade hon kryptiskt.

Än har vi inte sett Molly avslöja vem personen hon håller kärt är, men det har inte hindrat fansen från att spekulera. På Instagram har man kunnat se Molly tillsammans med bandmedlemmen David Larson då de bland annat har varit på turné tillsammans och på resor med vänner. I flera inlägg på Davids Instagram-konto hyllar han Molly för hennes musikaliska talang och härliga personlighet.

Om Molly Sandén och David Larson är ett par är alltså fortfarande oklart, men något vi däremot kan se är att orden de lämnar i vandras kommentarsfält blir allt varmare och varmare.

FOTO: TT

Annons