TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanningen om Kristian Luuks hemliga kärleksliv

07 mar, 2019 
Kristian Luuks hemliga kärleksliv
Kristian Luuk har varit hemlighetsfull kring sitt kärleksliv sedan uppbrottet med Carina Berg.
Vi reder ut svaren.
Annons
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”Brand logo
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”

Det var i oktober 2016 som Kristian Luuk, 52, och exfrun Carina Berg, 41, gick ut med att de skulle skilja sig. Paret träffades när de spelade in TV4-programmet God natt, Sverige 2005. Men just då var de båda upptagna i andra förhållanden. Senare valde dock båda två att skilja sig och inte långt där efter kom de ut som ett par.

Efter ett nio år långt äktenskap tog dock kärlekssagan slut då de båda var överens om att de ville “olika saker” i livet.

2018 berättade Kristian att han fortfarande inte hade kommit över skilsmässan.

– Det skulle jag inte säga, sa han i radioprogrammet Karlavagnen och berättade också om den tuffa perioden:

– Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen. Min dotter sa till mig när det var som jobbigast: ”Pappa fatta vad stark du kommer vara när du tagit dig igenom den här skiten”.

Och sedan dess har Kristian Luuk tigit som muren om sitt kärleksliv. Men senare 2018 gav han Hänt en mystisk kommentar kring sin relationsstatus. På premiären av komedin Lyrro kom han tillsammans med dottern Smilla, 23, och lämnade ett tydligt – om än kryptiskt – besked på frågan om han fortfarande är singel till Hänt.

– Det vet bara jag, sa han och log.

Carina Berg och Kristian Luuk på röda mattan
En av de sista bilderna som finns på Carina Berg och Kristian Luuk. Bara veckor senare kom beskedet om skilsmässa.

Romansrykte med en stylist

2019 började rykten om en romans mellan Kristian och stylisten Sanna Fried cirkulera vilt. Inte bättre blev det under Ellegalan när Kristian dök upp med samma Sanna vid sin sida. De poserade glatt framför fotograferna och Kristian höll ständigt armen om henne. Men att det rör sig om annat än vänskap dementerades genast av de båda.

– Vi är gamla kompisar, sa Sanna Fried till Aftonbladet då.

Det var inte första gången Kristian och Sanna syntes tillsammans. Redan ett halvår innan Ellegalan ska ryktena kring en romans ha startat. Om Kristian är singel idag eller har någon hemlig flirt är det ingen som vet. Men oavsett vad så hoppas vi att han har kunnat återhämta sig från den tuffa skilsmässan med Carina.

FOTO: Stefan Mattsson/TT/Karin Törnblom/TT

Annons