LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanningen om Gabriellas tårar i Bachelor – hemliga stödet

17 dec, 2018 
AvStina Dahlgren
Gabriella Bylund och David Möller i Bachelor 2018
För Gabriella Bylund blev inspelningen av Bachelor kantad av hemlängtan och tårar. Nu berättar hon sanningen bakom sammanbrottet och om stödet från de övriga tjejerna.
Annons

Det är finalvecka i Bachelor och endast två tjejer är kvar i kampen om att vinna 33-åriga David Möllers hjärta.

Valet står mellan Gabriella Bylund, 24, och Hedvig Friberg, 24, och det ser ut att bli ett tufft val för bachelorn som har fattat tycke för dem båda två. I kvällens avsnitt berättar de två tjejerna om sin resa, och den har inte varit helt smärtfri. För Gabriella var det svårt att låta sig styras av ett produktionsteam.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Att ha en sådan känsla hela tiden att man bestämmer ingenting själv, jag tycker det är tufft för jag har ett extremt kontrollbehov, säger hon i eftersnacksprogrammet Tjejerna avslöjar allt.

Vid ett tillfälle under produktionens gång bröt hon ihop mitt framför kamerorna.

– Jag orkar inte, sa hon och torkade sina tårar.

Blev tröstad av de andra Bachelor-tjejerna

Hon bad att få gå ifrån en stund och ville gå upp till sitt rum för lugn och ro. I Tjejerna avslöjar allt berättar hon om sammanbrottet.

Annons

– Att inte få prata med de man har hemma är ännu jobbigare än att inte ha kontroll över dagarna. Det var också tufft att känna att man inte var den systern, dottern, vännen som man ville vara, säger Gabriella.

Hon berättar också att hon blev stoppad på väg till sitt rum av de andra tjejerna som såg att hon grät. När hon ser allting nu i efterhand kommer känslorna fram och hon börjar än en gång gråta. Den här gången av en annan anledning.

– Gud jag blir alldeles rörd. Det är så fint. Det är så vackert att de bryr sig så mycket, säger hon.

Bachelor och Tjejerna avslöjar allt sänds den här veckan måndag till onsdag på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TV4

Annons