LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om Biancas uppbrott med Phillipe: ”Sjuk magkänsla”

20 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso har flera gånger öppnat upp sig kring uppbrottet från Phillipe Cohen. Men det är först nu som hon berättar hela sanningen om hur förhållandet tog slut. – Jag var helt chockad, säger hon.
Annons

Det var i början av året som det tre år långa förhållandet mellan Bianca Ingrosso22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, tog slut. Tv-profilen har valt att vara öppen kring uppbrottet och har bland annat talat ut om sitt krossade hjärta i programmet “Wahlgrens värld”. Men det är först nu hon väljer att berätta hela sanningen om uppbrottet.

Det är i sin podcast ”Alice & Bianca” som Bianca Ingrosso berättar om hur förhållandet tog slut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag var i Göteborg i januari och åkte därifrån, för att Phillipe dagen efter skulle åka till London. Vi säger “hej då” och jag känner direkt av att det är dåligt mellan oss. Jag minns hur jag satt i taxin på väg därifrån och tänkte “det här var sista gången jag träffade honom”. Det var en sjuk magkänsla jag hade, säger hon i podden.

Två veckor gick, paret hördes knappt av och bestämde sig sedan för att ta en paus. Under en vecka skulle Phillipe känna efter hur han ville göra med förhållandet medan Bianca väntade på besked. Till slut sa Phillipe att han skulle flyga hem från London till Stockholm för att träffa henne, eftersom de “behövde prata”.

Annons

– Men Phillipe missar sitt flyg och jag ringer upp honom och konfronterar honom. Jag säger “vad fan är det som händer?”. Då gjorde han slut med mig på telefon. Jag var helt, helt, helt jävla förstörd. Det var början på mitt helvete den här våren, säger Bianca i podden.

Paret var inte tillsammans på fyra månader, men i juni meddelade Bianca på sin blogg att de hade hittat tillbaka till varandra. I dag tror tv-profilen att uppbrottet var bra för henne, för att sluta ta sin pojkväns känslor för givet.

– Jag ser det som en positiv grej nu. Jag har varit den som har styrt och ställt, så jag var helt chockad när han gjorde slut. Om det var någon som skulle göra slut i vårt förhållande så har det alltid varit jag. Phillipe har ju varit obeskrivligt förälskad i mig, så det var som en jävla chock när mannen i mitt liv gjorde slut, säger hon i podden och fortsätter:

– Jag kunde inte förstå det, jag kunde inte greppa det. Det tog mig fyra månader att förstå att det var slut och att lära mig älska mig själv och mitt liv igen.

Foto: IBL

Annons