LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om Biancas rumpbild: ”Känner mig så patetisk”

27 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso ville att Phillipe Cohen skulle se vad han gick miste om efter deras uppbrott. Nu berättar tv-profilen sanningen om de avklädda bilderna.
Annons

Det var i början av året som det tre år långa förhållandet mellan Bianca Ingrosso22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, tog slut. Tv-profilen har valt att vara öppen kring uppbrottet och har bland annat talat ut om sitt krossade hjärta i programmet ”Wahlgrens värld”.

Men det är först nu, i sin podcast ”Alice & Bianca” som Bianca Ingrosso väljer att dela med sig av sina mindre stolta stunder efter uppbrottet. Bland annat berättar hon om varför hon konstant sitter med näsan i sin telefon i de fyra första avsnitten av höstens säsong av “Wahlgrens värld”, som spelades in precis efter uppbrottet från Phillipe.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Man ska ju inte stallka sitt ex, det är farligt. Men när du väl har börjat då finns det inget slut, kan jag lova dig. Man ser ju i de första avsnitten “Wahlgrens värld”, för då sitter jag med min mobil hela tiden. I varenda bilscen eller när jag sitter ner så tittar jag i min mobil, säger Bianca i podden och fortsätter:

Annons

– Jag stalkade Phillipe, tro fan att jag gjorde det. Jag fick panik när jag visste att “nu ska jag spela in Wahlgrens värld i åtta timmar”, så fort vi hade en liten paus tog jag upp mobilen hela tiden.

Men det var inte bara stalking som Bianca Ingrosso ägnade sig åt på sociala medier. Ett annat stort projekt var att själv framstå som så attraktiv som möjligt efter uppbrottet, för att Phillipe skulle se vad han gått miste om. Därför publicerade tv-profilen konstant nya, snygga ansiktsbilder – och bilder på helt andra kroppsdelar.

– Jag kände hela tiden att “jag måste lägga upp en snygg selfie så att han ser”. Det var selfie on selfie on selfie… Jag la ju upp min första ass picture också, när vi gjorde slut. Jag känner mig så patetisk, säger Bianca i podden.

Men slutet gott, allting gott! I dag är Bianca och Phillipe tillsammans igen.

Foto: IBL

Annons