Artikeln innehåller reklamlänkar

Sanningen om Benjamin Ingrosso och Linnea Widmarks relation

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark

Det har länge spekulerats i om Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark än en gång har gjort slut. Nu avslöjar hans familj sanningen.

Benjamin Ingrosso, 21, vann hela Melodifestivalen 2018 med låten Dance you off. Låten handlade om uppbrottet från Linnea Widmark, 22.

– Jag ville bara glömma henne och gå vidare i livet. Att på något sätt försöka dansa bort sorgen efter uppbrottet och se framåt, sa Benjamin då till Allas.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

När han skrev låten hade de precis gått isär efter fyra år ihop, men lagom till att Benjamin tävlade i Melodifestivalen med låten så hade paret återförenats.

– Ja, det är ju lite speciellt. Men jag är väldigt glad för att vi är tillsammans igen och nu kan jag ju framföra den med glädje istället för med sorg. Det var väldigt jobbigt när vi kom fram till att vi skulle göra slut, men nu känns allt bra, berättade han.

Han berättar att det var tiden ifrån varandra som gjorde att de hittade tillbaka. Sedan dess har de visat upp kärleken till varandra på både sociala medier och på olika tillställningar och event.

”Har Benjamin och Linnéa gjort slut?”

När Linnea i höstas åkte utomlands i flera veckor och de båda två dessutom samtidigt slutade uppdatera om varandra började fansen omedelbart att spekulera i om det än en gång var slut mellan dem.

”Är du och Benjamin fortfarande tillsammans?”

”Har Benjamin och Linnéa gjort slut??”

”Har du och Benjamin gjort slut?” kommenterade de på Linneas bilder på Instagram.

Linnea la dessutom upp ett inlägg på Instagram där hon berättade att hon mådde dåligt.

”Jag vill vara ärligt med er och berätta att jag känner mig riktigt nere just nu. De senaste veckorna har varit en kamp och det är till och med svårt att bara gå upp ur sängen ibland.”

Det gjorde att ännu fler trodde att det nu var slut mellan Benjamin och Linnea.

Pernilla och Bianca berättar sanningen

När Hänt träffar Benjamins mamma Pernilla Wahlgren, 51, och hans syster Bianca Ingrosso, 24, på pressträffen för Wahlgrens värld på Kanal 5, så berättar de att Linnea kommer att synas flera gånger i den nya säsongen.

– Men hon är i Costa Rica just nu, säger Bianca.

Är Benjamin och Linnea fortfarande tillsammans?

– Ja, säger både Bianca och Pernilla i munnen på varandra.

Wahlgrens värld sänds på torsdagar klockan 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

LÄS MER: Efter återföreningen – därför vill Benjamin inte flytta ihop med Linnea

LÄS MER: Benjamin Ingrosso om stora viktraset: ”Det var kaos”

FOTO: Ibl/Karin Törnblom, TT

SENASTE NYTT!