Sanningen om Anders Bagges stora utseendeförändring

Anders Bagges förvandling sommaren 2020

Anders Bagge har bytt livsstil helt – för två månader ändrade om sin vardag och nu visar han upp en utseendeförvandling som får följarna att häpna!

Musikproducenten och tv-profilen Anders Bagge, 52, har lagt om sitt liv helt och nu visar han upp en stor utseendeförändring. För drygt två månader la han om sitt liv helt och började att leva mer aktivt, samt la om sin kost.

Under resans gång har han delat med sig av sina insikter till följarna på Instagram, och Anders verkar onekligen själv chockad över hur mycket som förändrats under veckorna.

”Jag trodde aldrig att det skulle hända så mycket på sju veckor. Förut ville jag inte träna och få upp pulsen, men nu bara längtar jag till nästa gång. Jag tänkte inte alls på vad jag åt, men nu har jag stenkoll och kan ändå äta mat jag gillar”, skriver han i ett inlägg.

Även om vågen visar mindre siffror har Anders Bagge hela tiden poängterat att det inte är en viktresa han gör. Istället strävar han efter att skapa en balans i livet som han kan applicera i vardagen.

Har fått hjälp av kändistränaren

Bland annat har han fått hjälp av kändistränaren Mårten Nylén att få igång träningen. I övrigt är livet sig relativt likt mot hur det var tidigare för tv-profilen.

”Och en sak är säker äter fortfarande gott men mindre, och sen tränar/rör jag på mig 30 minuter om dagen. Peace of cake”, skriver han.

Det var i slutet av maj som Anders Bagge skrev ett ärligt inlägg om hur han de senaste 20 åren prioriterat karriären och vad den kräver framför sin egen hälsa.

”Jag har testat många dieter och jojobantat, men saknat träning och letar fortfarande efter ”det perfekta konceptet” för mig. Mitt mål nu är att testa en kombination av bra mat och motion”, skrev han då.

Bagges följare häpnar över förvandlingen

Hans följare häpnar nu över den förvandling som skett under knappa två månader, och frågan är om tittarna kommer att känna igen Bagge när han under hösten är tillbaka i Idols jury?

”Men Anders.. säger ett stort grattis till förvandlingen”, gratulerar en person.

”Måste säga att du ser 10 år yngre ut nu”, skriver en annan följare och får medhåll av ett flertal andra som häpnar över Bagges förändring.

”Ditt ansikte! Wow”, tycker en tredje.

Framför allt noterar många hur glad han ser ut på de senaste bilderna, vilken onekligen verkar klä honom utmärkt.

”Jösses va fin du blivit Anders”,  skriver en person.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Instagram