Sanningen chockar oss – allt om romanserna i "Gossip Girl"

För några dagar sedan kom glädjebeskedet om att "Gossip Girl" blir långfilm, men hur bra koll har du egentligen på kärlekslivet på Upper East Side? Oroa er inte, för nu har vi kartlagt den åt dig.

Tidigare i veckan avslöjades att Gossip Girl kommer som långfilm, ett enormt glädjebesked för alla som följt gänget på Upper East Side slaviskt. De trogna fansen har ju såklart koll på hur serien slutade, Chuck och Blair fick sitt lyckliga slut och äntligen blev det Serena och Dan på riktigt. Men hur bra koll har ni egentligen på vilka som varit med vilka under seriens gång? Vi har kartlagt kärlekslivet på Upper East Side.

Under seriens gång får man intrycket av att Serena Van Der Woodsen är den som varit med flest. Ja om man bortser från Chuck Bass då som haft fler sängkamrater än de resterande haft tillsammans. Men när det kommer till förhållanden så är det ingen annan som kommer i närheten av Nate Archibald som under sex säsonger och 121 avsnitt hunnit med elva olika flickvänner. Där ligger Chuck i lä med endast tre stycken och Serena tätt bakom med nio.

Men nu ska vi kartlägga vilka som varit med vilka, av de viktiga karaktärerna.

Chuck Bass och Blair Waldorf 

Genom hela serien har dessa två kämpat för sin kärlek till varandra. Berg-och-dalbana är en underdrift till vad de gått igenom, men kärleken var ständig och den slutade lyckligt med giftermål och barn.

Chuck Bass och Vanessa Abrams

Hatkärleken mellan Chuck och Vanessa skapade till slut en attraktion mellan dem som de inte kunde motstå, vilket slutade med att de låg med varandra.

Chuck Bass och Jenny Humphrey

I första säsongen ger sig Chuck på Jenny och försöker våldta henne, men blir lyckligtvis avbruten av storebror Dan. Men ett par säsongen senare är det Chuck som tar Jennys oskuld.

Jenny Humphrey och Nate Archibald

Några som man tror ska få till det hela tiden är Jenny och Nate, men de kommer tyvärr aldrig längre än till ett gäng kyssar.

Nate Archibald och Blair Waldorf

Några som däremot får till det och tillsammans hela två gånger är Nate och Blair. Men trots att de var perfekta på pappret tillsammans så höll det inte hela vägen för kemin fanns helt enkelt inte där.

 

Nate Archibald och Serena Van Der Woodsen 

Sen får vi ju inte glömma den heta romansen mellan Nate och Serena. I första säsongen får vi veta att det var Serena som tog Nates oskuld och under seriens gång får vi se hur döende kär han är i henne. Och till slut går hans drömmar i uppfyllelse den tredje säsongen där de äntligen blir ett par, i alla fall ett tag.

Nate Archibald och Vanessa Abrams

En annan romans som är obotlig, men såklart fylld av drama var är den mellan Nate och Vanessa. Mycket kärlek, mycket intriger men ack så härlig.

Vanessa Abrams och Dan Humphrey 

Efter en livslång vänskap och en trekant med Dans dåvarande flickvän Olivia Burke inser Dan och Vanessa att de är kära. Under säsong 3 blir de ett par, men kärleken blev ej vidare långvarig.

Blair Waldorf och Prins Louis

Innan Blair insåg att Chuck var hennes drömmars prins så var hon under säsong 4 gift med prinsen av Monaco. Något som började som en saga men slutade i att man som Chuck och Blair-supporter ville slå Louis i ansiktet med en stol.

Blair Waldorf och Dan Humphrey

Men det var ännu en fas som Blair behövde gå igenom innan hon kunde gifta sig med Chuck. Nämligen allas vår “Lonley boy” Dan Humphrey, något som ändå måste varit den mest otippade romansen av alla. Tänk om det hade slutat där, vilken besvikelse.

Dan Humphrey och Serena Van Der Woodsen 

Trots Serenas vändor med Tripp Van Der Bilt, Carter Baizen, Ben Donovan och Steven Spence, som hon utan sitt medvetande delade med sin mamma Lily, så insåg hon till sist att det var hos Dan Humphrey hennes hjärta hörde hemma. Och när Dan äntligen kunde ta sitt vett till fånga och lämna Blair bakom sig kunde dessa två äntligen bli ett på riktigt.

 

En sak är säker och det är att kärlek, drama och sex har flödat i de sex säsongerna av Gossip Girl. Nu håller vi tummarna för att långfilmen blir en minst lika stor succé!

LÄS OCKSÅ: Äntligen: Nu kommer ”Gossip girl” tillbaka – som långfilm

FOTO: Imdb

 

SENASTE NYTT!