TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sanningen bakom Skam-skådisens intima bilder med Astrid: "Vi hade kul"

04 jul, 2017 
AvJohanna Bladh
Det 20-åriga stjärnskottet har tagit Sverige med storm. Nu talar hon ut om heta bilderna med SKAM-profilen Herman "Penetrator-Chris" Tømmeraas.
Annons

Bor du i Sverige har du garanterat hört det nya pop-stjärnskottet Astrid S, 20, från Norge. Hennes låt ”Breathe” har streamats över 30 miljoner gånger.

Men den senaste tiden har hon varit på allas läppar efter att hon postat intima bilder där hon syns tillsammans med den populära Skam-skådespelaren Herman Tømmeraas, 20, som spelar ”Penetrator-Chris”. På en bild syns de två tätt ihopslingrade med armarna runt varandra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bilderna har fått SKAM-fans över hela världen att undra om paret är tillsammans på riktigt.

Nu talar Astrid ut för norska VG. Hon berättar att bilderna kommer från inspelningen av hennes nya musikvideo – där ”Penetrator-Chris” medverkar.

– Oavsett vem man postar bilder med på sociala medier så kommer det alltid kommentarer om att man är ett par, säger hon.

Astrid bekräftar att hon och Herman Tømmeraas hade kul under inspelningen men att den påstådda romansen inte är på riktigt.

– Herman och jag är bara goda väldigt goda vänner, säger hon och ler.

Astrid S är just nu aktuell med nya singeln ”Such A Boy”. På hennes instagram har hon lagt ut en teaser från musikvideon där hon och ”Penetrator-Chris” syns i intima bilder.

SE HETA VIDEON MED SKAM-SKÅDISEN:

Se SKAM-skådisens heta video med Astrid SBrand logo
Se SKAM-skådisens heta video med Astrid S

FOTO: Instagram, IBL

Annons