Sanningen bakom Simon Hermanssons skadade tand i Bachelor

Sanningen bakom Simon Hermanssons skadade tand i Bachelor

Den tittaren som har ett öga för detaljer har nog inte missat att årets bachelor Simon Hermansson har en skadad tand.
Nu vet vi varför!

Kärlekssåpan Bachelor är i full gång på TV4 play och Sjuan, och i år för tittarna inte bara följa en, utan två, ungkarlar i jakten på kärleken. Bara veckor innan det första avsnittet sändes gick TV4 ut med att de tagit ett beslut om att ta in ytterligare en bachelor i programmet – och beskedet kom som en chock för den redan outade bachelorn Simon Hermansson, 29.

Simon själv fick inte veta om att han inte skulle vara den enda killen i programmet som sökte kärleken bland tjejerna förrän inspelningarna i Sydafrika hunnit pågå i en hel vecka.

Det var något som Simon tog hårt på.

– Jag blev ju väldigt, väldigt chockad när jag var där nere. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka eller tänka när jag var där faktiskt. Jag kände mig förd bakom ljuset, sa Simon Hermansson till Hänt i september.

Ilskan under inspelningen

Simon Hermansson berättade då vidare att han inte alls var förberedd på att det skulle bli på det viset, men när förvåningen hade lagt sig kom ilskan.

– När allt hade sjunkit in blev jag förbannad också över situationen och att jag kände väl att produktionen hade kört en lastbil rakt i ansiktet på mig typ, sa Simon Hermansson och fortsatte:

– Jag skulle säga att jag kände mig sviken. För att jag gick ju med i det här av en anledning och sedan berättade de inte en väldigt stor överraskning, vilket gjorde att jag kände mig väldigt sviken av dem.

Den andra bachelorn heter Felix Almsved, 27, och i Efter fem har han berättat om hur han reagerade på Simons ilska.

– Jag förstår att han blev arg, men samtidigt hade tjejerna sökt till honom så han borde vara trygg i den situationen. Men han kände väl en konkurrens helt enkelt. Jag fick höra också att han blev väldigt sur när han fick beskedet och stack ifrån inspelningsplatsen, sa han i programmet.

Den skadade tanden

Men den som följer Bachelor, och har ett öga för detaljer, har fått se annat än ilska och starka reaktioner. Simon Hermansson har en skadad tand, och nej – det är inget han fick under in spelningen av Bachelor.

Den skadade tanden är ifrån en gammal hockeyskada, hälsar Simon via Paulina Bånge, presskontakt för Bachelor.

FOTO: TT, TV4