Sanningen bakom Simon Hermanssons okända skada i Bachelor

Simon Hermansson berättar om sin skada.

I TV4:s Bachelor har Simon Hermansson setts med ett sår på sin näsa. Men skadan har inte kommenterats i programmet.
För Hänt avslöjar han nu sanningen bakom såret.
– Jag fick hybris, förklarar han.

Kärlekssåpan Bachelor är i full gång på TV4 play och Sjuan och i år för tittarna inte bara följa en, utan två, ungkarlar i jakten på kärleken. Bara veckor innan det första avsnittet sändes gick TV4 ut med att de tagit ett beslut om att ta in ytterligare en bachelor i programmet – och beskedet kom som en chock för den redan startfärdiga bachelorn Simon Hermansson, 29.

Simon Hermansson fick inte veta om att det skulle dyka upp ytterligare en bachelor innan inspelningarna, utan fick reda på det efter en vecka ensam bland tjejerna i Sydafrika.Det var något som tog hårt på Simon

– Jag blev ju väldigt, väldigt chockad när jag var där nere. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka eller tänka när jag var där faktiskt. Jag kände mig förd bakom ljuset, sa Simon Hermansson till Hänt under en intervju i september.

För Hänt berättade Simon Hermansson vidare att han inte alls var förberedd på att det skulle bli på det viset. Men när förvåningen hade lagt sig kom istället ilskan.

– När allt hade sjunkit in blev jag förbannad också över situationen och att jag kände väl att produktionen hade kört en lastbil rakt i ansiktet på mig typ, sa Simon Hermansson och fortsatte:

– Jag skulle säga att jag kände mig sviken. För att jag gick ju med i det här av en anledning och sedan berättade de inte en väldigt stor överraskning, vilket gjorde att jag kände mig väldigt sviken av dem.

Simons skada under programmet

Under de senaste avsnitten av TV4:s Bachelor har tittarna kunnat se en skada på Simon Hermanssons näsa. Men vad som har hänt sägs inte i programmet. För Hänt förklarar han vad det är som ligger bakom jacket på hans näsa.

– Om ni kommer ihåg volten jag gjorde med Hannah på vår dejt? Jag fick hybris och tänkte jag skulle klara den själv och det gjorde jag, men inte helt utan skavanker, säger han via ett mejl.

FOTO: TV4