Sanningen bakom Marcelo Peñas tårar i Paradise hotel

Marcelo Peña i tårar under triangeldramat i Paradise hotel 2019.

I kvällens Paradise hotel på TV3 ryker Camilla Skalleberg och Josie Capllonch ihop då de båda har känslor för Marcelo.
När bråket är i full gång bryter Marcelo ihop framför kameran.
Nu berättar han om vad som fick känslorna att svämma över.

Paradise hotel 2019 är i full gång och är nu inne på sitt fjortonde avsnitt för säsongen. Precis som i föregående säsonger har den populära dokusåpan bjudit på en hel del intriger mellan deltagarna. I kvällens avsnitt hamnar Camilla Skalleberg, 21, och Josefin ”Josie” Capllonch, 32, i storbråk efter att ha inlett ett triangeldrama med Marcelo Peña, 28.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Romantiken mellan Camilla Skalleberg och Marcelo Peña startade redan under den allra första dagen på lyxhotellet. Camilla fick då genast upp ögonen för Marcelo – och det hela slutade i att de kysstes.

I Expressens Q&A avslöjade hon nyligen att känslorna hon fick för Marcelo var så pass starka att hon blev kär i honom under inspelningen.

– Det gick jättesnabbt. Jag kände kemi direkt, berättade Camilla Skalleberg i programmet.

Känslorna svalnade dock snabbt efter inspelningarna.

– Jag hade lite känslor efter, men de dog ut innan sommaren någon gång. Det var skönt.

Under hela säsongen har Marcelo Peña varit återhållsam i sina känslor för Camilla. Men i gårdagens avsnitt avslöjade han att han kände mer för henne än han tidigare sagt.

– Jag och Camilla har någonting lite extra. Jag har lite mer känslor för Camilla än vad jag har för de andra tjejerna, sa han då.

Känslosvall efter storbråket

Känslorna sätts dock i gungning under kvällens avsnitt när Josie Capllonch, som Marcelo står i par med, avslöjar att hon har känslor för honom.

– Mina känslor för Marcelo är starkare än jag trott att de är. Det sjuka är att jag bryr mig inte om Marcelo hånglar med Nathalie, Jessica… vem som helst utom Camilla, säger Josie i programmet.

– Jag tror att hon hade mer känslor för Marcelo för några dagar sedan och jag tror att det har switchat lite, att nu börjar jag tyvärr få lite mer känslor för Marcelo.

När det är dags att gå och lägga sig blir det frostig stämning mellan tjejerna, som båda vill sova med Marcelo. När Camilla ber om att få sova med Marcelo står Josie på sig och förklarar att det inte kommer att bli av.

– Du sover inte med Marcelo, tyvärr. Det kan du fett glömma, tyvärr, säger hon skarpt.

Orden får Camilla att rasa och hon springer med ilskna steg ner till sin säng där hon brister ut i gråt. Det blir ett hätsk och högljutt storbråk mellan tjejerna och när Marcelo kommer emellan väller känslorna över och tårarna kommer. Framför kameran förklarar han vad som fick honom att börja gråta.

– Allt är bara kaos, jag vet inte vad som händer, det är bara värsta kalabaliken. Så jag blir själv ledsen för att det känns som att jag är i mitten mellan allting. Det känns som att jag har dragit igång hela den cirkusen… så ska det inte vara, säger han och fortsätter:

– Jag har försökt styra bort det här, jag vill inte att det här ska hända. Och det tar hårt på mig, det gör det verkligen.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.