LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanningen bakom Linda Lindorffs tårar – som TV4 inte visar

26 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Linda Lindorff gråter i Bonde söker fru
I kvällens avsnitt av Bonde söker fru brister Linda Lindorff ut i tårar när Per Solberg får sina kärleksbrev. Nu berättar hon vad som egentligen hände och avslöjar vad TV4 valde att klippa bort.
Annons

Äntligen är det premiär för årets säsong av Bonde söker fru. Åtta bönder söker kärleken och programledaren Linda Lindorff, 46, leder både dem och tittarna på vägen.

I kvällens avsnitt får bönderna ta emot de kärleksbrev som skickats till dem. Skogsbonden Per Solberg, 33, blir överlycklig när han får syn på alla brev som programledaren kommer med och kan inte hålla tillbaka sin glädje. Plötsligt brister Linda Lindorff ut i tårar. Nu berättar hon vad som egentligen hände.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Man kortar ju alltid ner det som spelas in. Om jag har suttit med honom i en timme så blir det bara två minuter i programmet. Och Per är väldigt väldigt känslosam och när jag ser andra människor bli känslosamma då blir jag också väldigt känslosam. Han blev så rörd att jag kunde inte hålla tillbaka, säger hon till Hänt på pressträffen för Bonde söker fru.

I kvällens avsnitt torkar även Per Solberg bort en tår efter Linda Lindorffs känslosamma utspel, trots att han enligt henne varit rörd redan en lång stund innan dess. Att programledaren brister ut i tårar är dock inte ovanligt.

Annons

– Jag har väldigt svårt att hålla tillbaka på sådana känslor och i just Bonde söker fru har det varit en del av programmet att jag får bry mig och engagera mig, säger hon.

Hon hyllar Per för att han är en man med känslorna utanpå och för att han alltid visar det han innerst inne känner.

– Jag såg ju hur mycket det betydde för honom och hur otroligt rörd han blev över de här fina breven, och det är klart att man blir rörd när man ser någon som honom. Han är fantastisk, säger Linda Lindorff.

Bonde söker fru sänds på onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Här är årets alla bönder i Bonde söker fru 2018:

FOTO: IBL, TV4

Annons