LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen bakom Jonas Gardells hårda kommentarer till Mark Levengood

06 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Jonas Gardell och Mark Levengood
När äktenskapet mellan kulturprofilen Jonas Gardell och Mark Levengood tog slut efter 36 år, flyttade dramat in på sociala medier.
Nu har Gardells filterlösa kommentarer uppmärksammats.
Annons
Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”Brand logo
Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Efter 36 år tillsammans valde Jonas Gardell och Mark Levengood att gå skilda vägar förra året. Medan skilsmässan föranleder empatiska reaktioner från fans, har Gardells filterlösa kommentarer på Levengoods Instagram dragit till sig uppmärksamhet.

Jonas Gardells kommentarer efter uppbrottet från Mark

Båda profilerna är aktiva på sina sociala medier, och en flitig kommentator på Mark Levengoods Instagram är just Jonas Gardell. Sedan skilsmässan har journalisten Fanny Svärd och Instagramkontot kändisar kommenterar kikat lite närmre på vad Jonas Gardell har skrivit under Mark Levengoods inlägg.

”Du ser inte glad ut. Du ser ut som om du fått en stång genom huvudet" och "Du är så ofattbart töntig att din mor skulle stöna om hon såg dig”, är några exempel på sådant som Jonas skrev, enligt Nyheter24.

Flera av Mark Levengoods följare reagerade på kommentarerna från Jonas, skriver tidningen vidare.

”Toxic behaviour”, ”Får ont i magen” och ”Wholesome parmobbning” var några av kommentarerna som kom från Mark Levengoods följare.

Annons

Men vad som går att utläsa nu är att kommentarerna från Jonas verkar borttagna.

Jonas Gardell lyckas provocera

Jonas Gardell har bland annat gjort sig känd för sin något filterlösa humor, där han inte bara skämtar om andra utan även om sig själv. På Twitter är han en populär personlighet som lyckas provocera, beröra och roa sina följare.

Jonas och Mark har pratat om sin skilsmässa i flertalet intervjuer och relationen mellan dem är befriad från bitterhet, med utbyten som visar på en unik dynamik, även under jul och andra familjesammanhang.

I en tidigare intervju för Ica Curiren förklarade Jonas:

– Herregud, vi är vänner, vi har barn ihop. Det är klart att vi kan åka på sportlov eller fira jul ihop, förklarar Jonas.

Så med andra ord kan vi bara gissa att även Mark blivit föremål för Jonas skarpa humor.

Hänt har sökt Jonas för en kommentar.

FOTO: TT

Annons