Artikeln innehåller reklamlänkar

Sanningen bakom dramat under rosceremonin i Bachelor

Kvällens rosceremoni i TV4:s Bachelor blir dramatisk när den forna Idol-deltagaren Nathalie Brydolf plötsligt faller ihop.
Simon Hermansson är snabbt framme och uttrycker sedan sin oro för Nathalie.
– Vill bara att hon ska må bra, säger han.
Slå på ljud

I måndags började årets säsong av populära Bachelor visas på TV4 play, Sjuan och C More. I programmet hoppas ungkarlen Simon Hermansson, 29, hitta sitt livs stora kärlek. Inför premiären avslöjade TV4 att det i år inte bara rör sig om en bachelor – utan två. Men än så länge har ungkarl nummer två, som heter Felix, inte synts till.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

För Hänt har TV4 tidigare avslöjat när den hemliga bachelorn kliver in i huset för första gången. Det blir måndag den 14 oktober, avsnitt sju om man räknar med Tjejerna avslöjar allt.

– Först får Simon ett försprång och får dejta tjejerna ensam under den första sändningsveckan. Men på måndag den 14 oktober kliver två meter Felix in i kärleksparadiset. Man får då njuta av hela Felix, både magrutor och ansikte, berättade Hans Abrahamsson, exekutiv producent för Bachelor, till Hänt.

Dramatik under rosceremonin

Simon, som än så länge är ensam ungkarl i programmet, ska i kvällens avsnitt återigen dela ut rosor till de tjejer han vill fortsätta träffa. Programledaren Malin Stenbäck, 32, hälsar tjejerna välkomna till säsongens andra rosceremoni innan Simon gör entré.

– Vilken start ni har haft, vilka härliga dagar, konstaterar Malin och passar bland annat på att gratulera Isabella ”Bella” Englund, 27, för att ha fått säsongens första kyss.

Under tiden visar kameran att den forna Idol-deltagaren Nathalie Brydolf, 24, inte ser ut att må helt hundra.

– Nathalie, känner du dig okej?, undrar Malin som nu lagt märke till Nathalie.

– Jag… jag håller på att svimma. Jag måste…, svarar Nathalie samtidigt som hon vinglar till, tar tag i tjejerna bredvid sig och sätter sig ner.

En i produktionen är snabbt framme och frågar ifall hon behöver något att dricka.

– Jag vet inte, det bara började svartna för ögonen. Förlåt, jag började må illa, jag tror det är… jag vet inte riktigt vad det är…., säger Nathalie som nu är omringad av de andra tjejerna.

Får stöd av Bachelor-Simon

Nathalie Brydolf förklarar vidare att hon känner sig svettig, men inte vet vad som hände. En i produktionen försäkrar henne om att det inte är någon fara, samtidigt som bachlorn Simon kommer in i bild.

– Hur mår du?, undrar Simon Hermansson som nu är framme och sitter på huk vid Nathalie.

– Jo, det är bara att det började svartna typ. Det har hänt förut här, men inte i såna här situationer, förklarar Nathalie.

Till kameran uttrycker Simon sin oro för Nathalie.

– Jag känner verkligen med Nathalie. Jag bara ser henne falla ihop såhär under rosceremonin. Jag vill bara att hon ska må bra, säger Simon och fortsätter:

– Jag tror tjejerna får… det är en speciell situation och jag förstår att det blir, ja men det blir kanske lite stressigt i huvudet.

Efter att Nathalie Brydolf fyllt på med vätska och vilat en stund försäkrar hon både produktionen och de andra tjejerna att hon mår bättre igen.

– Nathalie, känner du dig okej?, undrar programledaren Malin Stenbäck innan de fortsätter rosceremonin.

– Jag känner mig okej nu, svarar Nathalie Brydolf och nickar leendes.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!