LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen bakom Harry Styles mystiska kärleksliv

05 mar, 2020 
Linnea Lundgren
Adele och Harry Styles
Harry Styles har parats ihop med den ena världskändisen efter den andra och under den senaste tiden har ryktena om en romans mellan artisten och sångerskan Adele gått heta.
Nu berättar Harry om sanningen bakom ryktena – och förhoppningen om framtiden.
Annons
Hemma hos AdeleBrand logo
Hemma hos Adele

Det var i somras som världsstjärnorna Harry Styles, 26, och Adele, 31, plötsligt började dyka upp på bilder tillsammans. Ryktena om att de båda har en romans började snabbt få spridning och det blev inte bättre när de bestämde sig för att åka på en gemensam solsemester över nyår.

Paret har knappt synts på bild tidigare, inte ens då de paraderat den röda mattan på samma musikgalor. Ändå svarar Harry säkert då han ställs mot ryktena om att han och sångerskan skulle ha en romans.

– Det känns som att det är så varje gång musiker syns tillsammans. Antingen så dejtar de eller så spelar de in en låt tillsammans, säger han under en intervju med Howard Stern.

Harry Styles om kärlekslivet

I stället menar den före detta One Direction-stjärnan att han och Adele bara är väldigt nära vänner – och att de har varit det under en längre tid. Själv är han singel berättar han i intervju och fortsätter prata om de svårigheter han upplever i kärlekslivet.

Annons

– Man måste alltid ha någon typ av balans, du vill kunna dejta normalt i offentligheten men sen vill du också göra det skyddat för det ska kunna vara normalt.

Anledningen menar Harry är att han vill kunna lära känna en potentiell flickvän innan paret behöver ställas inför offentlighetens blickar, eller kanske speciellt kamerornas blixtar.

“Skulle vilja gifta mig”

Och Adele är inte den första världsstjärnan som flickidolen har parats ihop med i diverse nöjesartiklar. Tidigare har han även uppgetts ha en relation med både Taylor Swift och Kendall Jenner. Trots att det aldrig har blivit någon långvarig relation, eller kanske ingen relation alls, med några av de stora namnen så säger Harry att han har stora planer på att gifta sig i framtiden.

–Jag skulle vilja gifta mig. Det är definitivt vad jag vill göra.

Men anledningen bakom varför han har haft möjlighet att tussas ihop med allehanda kändisar ur världseliten tror han beror enbart på hans berömmelse. Faktum är att han har så pass liten tilltro till sin egen attraktionskraft att han i en intervju sagt:

–Jag tror att jag hade varit oskuld om jag inte hade varit med i ett band.

Annons