LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen bakom ESC-programledaren Daniela Ruahs svarta öga

12 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Eurovision song contest programledarens svarta öga
Tittarna har lagt märke till att Eurovision song contest-programledaren Daniela Ruahs ena öga är mycket mörkare än det andra – nästan helt svart. Nu avslöjar hon varför.
Annons

Fyra kvinnliga programledare guidar tittarna genom Eurovision song contest i Portugal i år. Och fokus har legat lite extra på en av dem – nämligen Daniela Ruah, 34. Många tittare har lagt märke till att hennes ena öga är helt svart och en del frågar sig vad det är som är fel med ögat.

Daniela Ruah berättar att det inte är något som är fel, utan att det bara är ett födelsemärke som täcker ögonvitan i hennes ena öga.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är ett födelsemärke som kallas nevus of ota. Det täcker hela min ögonvita och förmörkar den. Det påverkar inte min syn, säger hon till Fansshare.

Daniela Ruah är skådespelerska och är mest känd för sin roll som Kensi Blye i serien NCIS: Los Angeles. Hon får ofta frågor om sitt öga, men enligt henne är det ingenting som har stört henne själv eller hennes karriär. På vissa bilder märks det inte att ögat är svart för att fotografen väljer att redigera bort det. Det tycker inte Daniela Ruah om.

– Det gör mig galen. Det här är mitt öga, mitt lilla varumärke. För inte så länge sedan började jag lägga till en liten smiley i mina autografer, med ett öga som är mörkare än det andra.

Foto: Ibl

Annons